Voimakoira – koirakoulu & koirakuntosali Kuopio

Voit löytää Voimakoira koirakoulu & koirakuntosali Kuopio toimipisteen Koiramekka koiraurheilukeskuksesta, osoitteesta Siikaranta 13.

Yhtiö on koirien jumppakursseihin erikoistunut yritys, jonka palveluvalikoimiin kuuluvat kurssit, tapahtumat sekä irtotreenit.

Tarjolla on niin harrastus- kuin kotikoirillekin dobokurssien ohella muun muassa pentujumppaa, takapään tehotreeniä, pentukursseja, pentutreffejä, näyttelytreenejä, nose work -koulutusta, hihna- ja ohituskursseja, sekä arkitottelevaisuuskursseja.

Voimakoira - koirakoulu & koirakuntosali Kuopio.

Näistä dobo (dobo.fi) on vuonna 2010 Suomessa kehitetty koiran ja ohjaajan yhteinen liikuntalaji, jonka tavoitteena on sekä koiran että omistajan lihaskunnon, tasapainon, kehon hallinnan sekä liikkuvuuden parantaminen.

Lisäksi yhtiö tarjoaa peruskoulutusta pennuille ja aikuisille koirille sekä vaihtelevia teemakoulutuksia esimerkiksi rally-tokossa.

Rally-toko (rally-toko.fi) on 2000-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa kehitetty laji, joka yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista.

Voimakoira Kuopio.

Voimakoiran toimintaan kuuluvat myös kuukausittaisten koirien aktivointipuistojen järjestäminen.

Ryhmäkurssien ohella voit tilata yksityistunteja haluamastasi aiheesta esimerkiksi yhdistykselle tai kaveriporukallesi sekä varata tilat omaan käyttöösi tai ostaa omatoimiseen harjoitteluun kuntosalikortin.

Voimakoira toimii osana Koiramekka koiraurheilukeskusta, jossa sillä on 180 m2 kokoinen suljettu tila.

Tila sisältää valikoiman muun muassa erilaisia Dobo-tarvikkeita, tasapainotyynyjä, tasapainolautoja, puolipalloja, Fitboneja, pallomeriä, aktivointipelejä, donuteja, jumppavateja, alustoja, kiipelyelementtejä, ja kavalettisarjoja.

Voimakoira – koirakoulu & koirakuntosali Kuopio
Siikaranta 13, Koiramekka
70620 Kuopio
voimakoira.fi

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Voimakoira koirakoulu & koirakuntosali Kuopio toimipaikasta on seurata sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/voimakoirakuopio/.

Yhtiöllä on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/voimakoira/, johon tulee päivityksiä liittyen muun muassa tuleviin koulutuksiin, koiratapahtumiin Kuopiossa, sekä paljon muuta.