Viikinkiravintola Harald Kuopio

Viikinkiravintola Harald Kuopio operoi kaupungin puitteissa keskustan alueella, osoitteessa Tulliportinkatu 44.

Ravintola tarjoaa ainutlaatuisen ruokailukokemuksen, jossa pääset aterioimaan historiallisessa miljöössä keskelle viikinkiaikaa, jossa ruoka ja juoma ovat kohokohta

Pohjoismaista keittiötä edustava ruokalista tarjoaa runsaita annoksia pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista.

Esimerkkejä paikan a la carte -ruokalistan kohokohdista ovat olleet esimerkiksi Kuusipeuraa ja leipäjuustoa Tapion mailta (alkuruoka – mustaherukkatuorejuustolla täytettyä kylmäsavustettua kuusipeurarullaa, pikkelöityjä sieniä ja punakaalta, yrttikastia ja Vaalan Juustolan leipäjuustoa)…

Viikinkiravintola Harald Kuopio.

…ja Riimunkaivertajan hirvipataa (haudutettua hirvenlihapataa ja savuhevosmoussea, palsternakka-peruna-pyreetä, paahdettuja juureksia sekä tervattua puolukkaa ja suolakurkkua).

Ravintola on sopiva ruokailupaikka, olipa kyseessä lounas, illallinen, perhejuhla, yritystilaisuus tai mitkä tahansa pidot, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen.

Kuopion toimipaikan ohella ketjulla on ravintoloita myös Helsingissä, Espoossa, Oulussa, Turussa, Tampereella, Lahdessa, ja Jyväskylässä.

Viikinkiravintola Harald Kuopio
Tulliportinkatu 44
70110 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-tiistai 11-21, keskiviikko-torstai 11-22, perjantai 11-23, lauantai 12-23, sunnuntai 14-20
ravintolaharald.fi

Voit saada lisätietoa Viikinkiravintola Harald Kuopio toimipaikasta seuraamalla ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/viikinkiravintolaharald/.

Ketjulla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/viikinkiravintola_harald/.