Verhoomo Verstas – verhoomo Kuopio

Verhoomo Verstas Kuopio toimii paikkakunnalla keskustan tuntumassa, Linnanpellon kaupunginosassa, osoitteessa Pohjolankatu 24.

Vuonna 1998 perustettu verhoomo tarjoaa niin huonekalujen ja ajoneuvojen verhoilut kuin sisustus- ja korjausompelun palvelutkin.

Yhtiö, jonka toimintaan kuuluvat myös huonekalujen entisöinnit, tekee pitkän kokemuksen mukanaan tuomaa ammattimaista työtä, siten, että jälki on aina tarkkaa ja huolellista, seuraten täsmällisesti asiakkaiden toiveita.

Verhoomo Verstas Kuopio.

Ystävällisen palvelun verhoomossa saat teetetyksi kaikenlaiset verhoilutyöt kotiin, julkisiin tiloihin tai vaikka yrityksesi tarpeisiin.

Perinteisen verhoilun ohella yhtiöltä onnistuu että teollinen verhoilu ja ajoneuvoverhoilu esimerkiksi autoihin, moottoripyöriin, ja veneisiin.

Mikäli etsit ratkaisuja kotisi sisustamiseen tekstiileillä, Verstaassa valmistuvat lisäksi erilaiset laadukkaat sisustustekstiilit, kuten sisustustyynyt, verhot ja peitot.

Vaatteiden korjausompelun palveluiden suhteen verhoomo korjaa esimerkiksi rikkinäiset vetoketjut, kaventaa saumoja, ja lyhentää lahkeita.

Verhoomo Verstas – verhoomo Kuopio
Pohjolankatu 24
70500 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-torstai 9-16, perjantai 9-14
verhoomoverstas.fi

Voit saada lisätietoja Verhoomo Verstas Kuopio toimipaikasta ja palveluista yhtiön virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten esimerkiksi Instagramista osoitteessa instagram.com/verhoomoverstas/.

Instagram-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen liikkeen tarjouksiin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.