Veikkaus Pelaamo Kuopio – 2 myymälää & aukioloajat

Voit valita kahdesta Veikkaus Pelaamo Kuopio toimipisteestä kaupungin alueella, mukaanlukien yksi pelipaikka keskustassa (Käsityökatu 23).

Ketju, jonka toimipaikoissa ikärajana on 18 ikävuotta, tarjoavat valtakunnallisesti peliautomaattien ohella muun muassa arpapelejä, lottopelejä, toto-pelejä, sekä mahdollisuuden urheiluvedonlyöntiin.

Automaattipeleistä kohteista löytyvät niin suomalaisille tutummat suosikkipelit kuin myös mielenkiintoiset uutuuspelit maailmalta.

Veikkaus Pelaamo Kuopio - Kolmisoppi.

Kolmisopen toimipaikassa on mahdollista kokeilla lisäksi ulkomaisia Bling- ja Novomatic-peliautomaatteja.

Kuopion pelipaikoilla peliautomaattien käytön ohessa voit kokeilla onneasi arvoilla, lottopeleissä (esimerkiksi Lotto, Keno, Viking Lotto, ja Eurojackpot), toto-peleissä (mm. Voittaja, Sija, Kaksari), tai veikata suosikkejasi urheiluvedonlyöntipeleissä.

Peleissä tunnistautuminen tapahtuu Veikkaus-kortilla tai -sovelluksella.

Jos sinulla on kysymyksiä mihin tahansa pelaamiseen tai vedonlyöntiin liittyvään asiaan ketjun pelipaikoilla, ammattitaitoinen henkilökunta auttaa kaikissa niihin liittyvissä asioissa, mukaanlukien etuasiakkuutta ja Veikkaus-korttia koskevissa ongelmissa.

Veikkaus operoi Kuopiossa myös yhtä Feel Vegas pokerisalia, osoitteessa Kirjastokatu 10, 70100 Kuopio.

Veikkaus Pelaamo Kuopio – osoitteet & aukioloajat

Keskusta
Käsityökatu 23
70100 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-21, lauantai 9-18, sunnuntai 12-18
Pelitarjonta: vedonlyönti ja toto-pelit, lottopelit, arvat, automaattipelit
pelaamo.fi

Kolmisoppi
Kolmisopentie 3
70780 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-20, lauantai 9-18, sunnuntai 11-17
Pelitarjonta: arvat, lottopelit, toto-pelit, urheiluvedonlyönti, kotimaiset ja kansainväliset automaattipelit

Voit saada lisätietoja Veikkaus Pelaamo Kuopio pelipaikoista seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/veikkaus/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä liittyen muun muassa pelipaikkojen aukioloaikojen muutoksiin, uutuuspeleihin, ja paljon muuta.