Unikulma Kuopio – patja- ja sänkykauppa Kuopio

Unikulma Kuopio patja- ja sänkykauppa sijaitsee osana Kauppakeskus Kolmisopen palveluita, osoitteessa Kolmisopentie 3.

Vuonna 1985 perustettu suomalainen yhtiö tarjoaa liikkeessään päätuoteryhminä patjat ja sängyt, mutta voit ostaa asioidessasi myös muita makuuhuoneen kalusteita ja oheistuotteita.

Firma tunnetaan parhaiten henkilökohtaisesti asiakkaalle räätälöidyistä patjoistaan ja sängyistään.

Unikulma Kuopio - Kauppakeskus Kolmisoppi.

Yksilöllisesti räätälöityjen patjojensa valmistamisessa yhtiö käyttää apuna UnikLab-laitetta, joka mittaa nukkujan tuottaman yksilöllisen painauman patjaa vasten.

UnikLab-patjamittauksen ohella sängystä voidaan tehdä yksilöllinen myös koon, mittasuhteiden, sängyn tyypin, ja materiaalien puolesta.

Unikulma UnikLab-mittaus.

Kuopion myymälän tuotevalikoima on muutoinkin valikoitu sisältämään kaikkea tarpeellista terveellistä makuuhuoneen unta ja asiakkaiden hyvinvointia silmälläpitäen, kuten tyynyjä, peittoja, petauspatjoja, lakanoita, valoherättimiä, sängynalusvaloja, ilmankostuttimia, jne.

Unikulman huonekaluja ja patjoja valmistava tehdas toimii Vantaan Petikossa, jossa valmistettuja tuotteita myydään jälleenmyyntipisteiden verkostolla Suomessa sekä ulkomailla, mukaanlukien Viron Tallinna.

Yksityiskoteihin ostavien asiakkaiden lisäksi yhtiön keskeisiin asiakasryhmiin kuuluvat muun muassa tasokkaat hotellit, jotka haluavat tarjota korkealaatuisia sänkyjä majoittujilleen.

Unikulma Kuopio – patja- ja sänkykauppa Kuopio
Kolmisopentie 3, Kauppakeskus Kolmisoppi
70780 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 10-16, sunnuntai 12-16
unikulma.fi

Voit saada lisätietoja Unikulma Kuopio – patja- ja sänkykauppa Kuopio myymälästä seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/UnikulmaKuopio/.

Yhtiöllä on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/unikulmafinland/, johon tulee päivityksiä liittyen muun muassa ajankohtaisiin tarjouksiin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.