Tulikivi Studio Kuopio – takkamyymälä Kuopio

Tulikivi Studio Kuopio takkamyymälä sijaitsee Neulamäen kaupunginosan puitteissa, osoitteessa Volttikatu 6.

Reijo ja Eliisa Vauhkosen vuonna 1979 perustama yhtiö on erikoistunut kotimaisesta vuolukivestä valmistettuihin tulisijoihin, edistyksellisiin sähkökiukaisiin, sekä trendikkäisiin sisustuskiviin.

Yhtiön tuotteita arvostavat niin italialaiset tyyliniekat, ranskalaiset kulinaristit, kellotarkat sveitsiläiset, kuin lämpöä tarvitsevat suomalaisetkin.

Takkojen suhteen Tulikiven tulisijoilla lämmitetään yli 300 000 kotia eri puolilla maailmaa.

Takoissa vuolukiven ainutlaatuiset lämmitysominaisuudet ja pehmeän lämmön luominen erottavat tuotteet edukseen metallisiin kamiinoihin verrattuna.

Voit ostaa takkamyymälässä kategorioista Karelia-mallisto, Pielinen-mallisto, Kermansavi-mallisto, klassiset takat, sekä kamiinat.

Tulikivi Studio Kuopio - Kermansavi-mallisto.

Kermansavi-mallisto.

Toisaalta, jos et löydä takkojen vakiomallistosta mieleistäsi tuotetta, voit turvautua yhtiön mittatilauspalveluun, joka toteuttaa unelmien takkasi toiveidesi mukaisesti – joko muunnelmana jostain vakiomallista tai kokonaan uutena, luonnostesi perusteella valmistettuna yksilöllisenä mallina.

Kiukaiden puolesta myynnissä ovat niin sähkökiukaat kuin puukiukaatkin, ja luonnonkivien mallisto sisältää vaihtoehtoja tasoihin ja laattoihin.

Huomaa, että varaavat takat myydään aina asennettuna, jossa asennuksen suorittaa Tulikiven valtuuttama ja kouluttama Uunimestari, alansa ammattilainen, joka hoitaa työt kotiasi kunnioittaen & paikalliset rakennus- ja paloturvallisuusmääräykset huomioiden.

Tulikivi Studio Kuopio – takkamyymälä Kuopio
Volttikatu 6
70700 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16
tulikivi.fi

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Tulikivi Studio Kuopio takkamyymälä toimipaikasta on seurata yhtiön sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/tulikivisuomi/.

Tulikivellä on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/tulikivi/.