Tokmanni Kuopio – 4 myymälää & aukioloajat

Tokmanni Kuopio myymälöitä löytyy kaupungin alueelta yhteensä neljän toimipaikan verran, mukaanlukien ydinkeskustassa oleva liike (Puijonkatu 19).

Yhtiön Kuopion myymälät ovat osa Suomen suurinta käyttötavaroiden myyntiin erikoistunutta halpakauppaketjua, jolla on kaikkiaan noin 200 toimipistettä maan alueella.

Löydät kustakin liikkeestä arkisten käyttötuotteiden lisäksi tuotteita myös hemmotteluun, hauskuuteen, tunnelman luomiseen, sekä elämyksiin.

Keskusta (Kauppakeskus Vihtori).

Myymälöiden valikoimat kattavat esimerkiksi kotiin, pukeutumiseen, vapaa-aikaan, ja hygieniaan liittyvät tuotteet luotettavan edullisesti, vaivattomasti & nopeasti.

Tokmanni Kuopio - Kauppakeskus Kolmisoppi.

Kauppakeskus Kolmisoppi.

Pääkategorioina ketjun tavaratalojen hyllyillä ovat autoilu ja veneily, elektroniikka ja kodinkoneet, elintarvikkeet, elämyslahjat, koti, keittiö ja sisustus, lelut ja lastentarvikkeet…

…harrastukset ja vapaa-aika, kauneus ja terveys, lemmikit, pelaaminen, piha ja puutarha, siivous ja kodinhoito, toimisto, työkalut, remontointi ja pienrauta, sekä vaatteet.

Tokmanni Kuopio – osoitteet & aukioloajat

Keskusta
Puijonkatu 19, Kauppakeskus Vihtori
70100 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-20, lauantai 9-19, sunnuntai 11-18
tokmanni.fi

Kolmisoppi
Kolmisopentie 1-3, Kauppakeskus Kolmisoppi
70780 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-20, lauantai 9-19, sunnuntai 10-18

Nilsiä
Simolantie 2
73300 Nilsiä
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-19, lauantai 9-18, sunnuntai 11-16

Volttikatu
Volttikatu 4
70700 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-20, lauantai 9-19, sunnuntai 11-18

Hyvä tapa saada lisätietoja Tokmanni Kuopio myymälöiden toiminnasta ja tuotteista on seurata yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/Tokmanni.fi/.

Ketjulla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/tokmanni/, johon tulee päivityksiä muun muassa liittyen tarjoustuotteisiin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.