Synsam Kuopio – silmälasiliike Kuopio

Optikkoliike Synsam Kuopio toimii kaupungin alueella kahdella toimipisteellä, joista toinen on keskustan Kauppakeskus Vihtorissa (Puijonkatu 19).

Kumpikin Kuopion Synsam myymälä sisältää korkealuokkaisen ja hinnoiltaan kilpailukykyisen kehysmalliston.

Lisäksi kehysvalikoimissa on runsaasti yksinmyynnissä olevia tuotteita, joita ei saa shoppailtua muista alan liikkeistä paikkakunnalla.

Synsam Kuopio.

Kehysmerkkien suhteen valikoimiin kuuluvat esimerkiksi valmistajat Alexander McQueen, Balenciaga, Bottega Veneta, Calvin Klein, D.Arnesen, Dolce & Gabbana, Eco, Ferragamo, Giorgio Armani, Gucci, JFREY, Lanvin, Miu Miu, Oscar Eide, Polo Ralph Lauren, Saint Laurent Paris, Tom Ford, sekä Versace.

Synsamin optikkoliikkeistä saat ostettua lisäksi mm. aurinkolasit, piilolasit, piilo-lasinesteet, sekä muut optisen alan oheistuotteet, kuin myös näönhoidon silmälääkäripalvelut.

Aurinkolasien puolesta myymälöissä edustettuina olevat tuotemerkit ovat muun muassa Gucci, Ray-Ban, Prada, Chimi, Oakley, Rigel, Bliz, Rudy Project, Polaroid, ja Tom Ford.

Yhtiönä vuodesta 1968 toiminnassa ollut ruotsalainen Synsam on yksi optikkoalan markkinajohtajista Pohjoismaissa, operoiden kaikkiaan yli 500 myymälän verkostoa alueella.

Suosion taustalla oleviin tekijöihin lukeutuvat esimerkiksi asiakaslähtöinen, yksilöllinen palvelu, sekä tuotevalikoimien korkea laatu.

Synsam Kuopio – silmälasiliike Kuopio

Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19
synsam.fi

Kauppakeskus Vihtori
Puijonkatu 19, Kauppakeskus Vihtori
70100 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 10-16

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Synsam Kuopio liikkeistä on seurata ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/synsam.finland/.

Ketjulla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/synsamfinland/, johon tulee päivityksiä muun muassa liittyen ajankohtaisiin tarjouksiin, uutuustuotteisiin, sekä paljon muuta.

Mikä on Synsam?

Synsam on Pohjoismaissa toimiva optikkoliikeketju, jolla on yli 500 myymälää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa. Ketjun liikevaihto oli vuonna 2022 noin 1,3 miljardia euroa.

Yhtiö perustettiin vuonna 1991, kun kaksi norjalaista optikkoliikettä, Specsavers ja Synoptik, yhdistyivät. Yhtiö laajensi toimintaansa nopeasti muihin Pohjoismaihin, ja vuonna 2000 se listautui Oslon pörssiin.

Firman liikkeet tarjoavat laajan valikoiman silmälaseja, kehyksiä, linssejä, piilolinssejä, aurinkolaseja ja optikon palveluita. Yhtiö on tunnettu erityisesti innovatiivisista palveluistaan, kuten silmälasien vuokrauspalvelusta.

Suomessa Synsam on maan suurin optikkoliikeketju, jolla on yli 150 myymälää ympäri maata. Yhtiö on kasvanut nopeasti viime vuosina, ja se on markkinajohtaja myös muissa Pohjoismaissa.

Synsamin menestyksen taustalla on useita tekijöitä, kuten:

  • Laaja valikoima tuotteita ja palveluita
  • Innovatiiviset palvelut, kuten silmälasien vuokraus
  • Asiakaslähtöinen toiminta

Vahva brändi

Synsam on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen näkökyvyn ja näönhuollon.

Yhtiö investoi jatkuvasti tuotekehitykseen ja uusiin palveluihin, jotta se voi vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.