Suomen Akut – paristo- ja akkukauppa Kuopio

Suomen Akut paristo- ja akkukauppa Kuopio toimii Haapaniemen kaupunginosan puitteissa, osoitteessa Tasavallankatu 22.

Vuonna 1958 perustettu yhtiö on erikoistunut akkujen, paristojen sekä niiden oheislaitteiden kauppaan.

Ketju, jolla on toimipaikkoja myös Kouvolassa, Ylöjärvellä, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Vantaalla, Jyväskylässä, Rovaniemellä, ja Savonlinnassa, tarjoaa akut ja paristot laitteeseen kuin laitteeseen.

Kokonaisuudessaan myymälän kategoriat kattavat akut ja paristot, laturit ja lataustarvikkeet, lisävarusteet, aurinkoenergia-tuotteet, sekä tuotteet kotiin ja vapaa-aikaan – yhteensä yli 9 000 tuotteen valikoima.

Suomen Akut - paristo- ja akkukauppa Kuopio.

Tuotemerkkien puolesta liikkeessä ovat myynnissä Cameronsino, Classic, Cotek, Ctek, Ctm, Dell, Euroglobe, Exide, Fiamm, Growatt, GS, Kaari, Leatherman, LedLenser, Marathon, Mk powered, Noco, Odyssey, Optima, Orima, Panasonic, Panther, Power Plus, Powerfit, Pylontech, Q-batteries, Ritar, Rolls, Sonnenschein, Sprinter, Tab, Topband, Trojan, Ultracell, Varta, Victron, Vipiemme, Vision, Xupai, Yuasa, Yucel, ja Zippo.

Suomen Akut Kuopio.

Oheispalveluihin paristo-ja akkukaupassa kuuluvat muun muassa oston yhteydessä akun tai pariston asennus paikoilleen, akun kunnon velaton testaus, sekä vanhojen akkujen ja paristojen vastaanotto & niiden asianmukaisesta kierrätyksestä huolehtiminen.

Suomen Akut – paristo- ja akkukauppa Kuopio
Tasavallankatu 22
70620 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-17
suomenakut.fi

Tuotekategoriat Suomen Akut – paristo- ja akkukauppa Kuopio

Akut ja paristot: käynnistysakut ajoneuvoihin, MP- ja kelkan akut, ajovoima- ja teollisuusakut, vene-, caravan- ja vapaa-ajan akut, akkutarvikkeet, kauko-ohjainakut, puhelinakut, mobiililaiteakut, paristot ja ladattavat akut, tietokoneakut, trukkiakut ja -kennot, valmiit akku ja paristopaketit, pienkone- ja työkaluakut, harraste- ja kodinelektroniikka-akut, hyvinvointi- ja terveysakut.

Laturit- ja lataustarvikkeet: ajoneuvojen akkulaturit, autopistokelaturit mobiililaitteisiin, invertterit, laturi- ja virtalähdetarvikkeet, NICD-, NIMH-, LIION-, LIPO-laturit, starttiboosterit, trukkiakun varaajat, työkalujen akkulaturit, varavirtalähteet, lyijyakkulaturit, aurinkoenergialaturit, mobiililaitelaturit, kannettavien tietokoneiden laturit.

Lisävarusteet: akkutarvikkeet, akkumonitorit, DC-DC-muuntimet, lamput ja valaisimet, Leatherman työkalut ja tarvikkeet, hyttystorjuntalaitteet, Zippo sytyttimet ja tarvikkeet, Kaari plasmasytyttimet, ajoneuvojen lisävarusteet, liittimet, pistokkeet ja kotelot.

Aurinkoenergia: invertterit, aurinkopaneelit, aurinkopaneelisäätimet, 12/24v jääkaapit, liedet, uunit, Safire lämmittimet ja tarvikkeet, aurinkoenergian asennus ja tarvikkeet, aurinkoenergiavalaistus ja -tarvikkeet, aurinkosähköjärjestelmät mökille, aurinkovoimalat, Victron yhdistelmälaitteet, SolarVenti aurinkokeräimet.

Koti- ja vapaa-aika: lamput ja valaisimet, Leatherman työkalut ja tarvikkeet, hyttystorjuntalaitteet, Zippo sytyttimet ja tarvikkeet, Kaari plasmasytyttimet, Nite Ize tuotteet.

Voit saada lisätietoja Suomen Akut paristo- ja akkukauppa Kuopio myymälästä seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/suomenakut/.

Yhtiöllä on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/suomenakut/.