Suomalainen Kirjakauppa Kuopio – 2 myymälää & aukioloajat

Voit valita kahdesta Suomalainen Kirjakauppa Kuopio toimipaikasta, joista toinen on Kauppakeskus Minnan puitteissa (Haapaniemenkatu 18).

Vuonna 1912 perustettu kirjakauppaketjuna, jolla on tätä nykyä myymälöitä 40 eri paikkakunnalla Suomessa, tarjoaa etenkin kirjoja, toimistotarvikkeita, askartelutarvikkeita, pelejä, sekä opiskelutarvikkeita.

Kukin ketjun myymälöistä on tyyliltään miellyttävä, tilava, ja valoisa paikka asioida. Liikkeiden ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta on aina valmiina auttamaan tuotevalikoimiin liittyvissä kysymyksissä.

Suomalainen Kirjakauppa Kuopio - Kauppakeskus Matkus.

Kauppakeskus Matkus.

Ketjun fyysisiä myymälöitä, joihin lukeutuu kaksi liikettä Helsinki-Vantaan lentoasemalla, tukee monipuolinen verkkokauppa, vuonna 1999 toimintansa aloittanut suomalainen.com.

Voit ostaa Suomalaisen verkkokaupasta yli 100 000 kotimaisen ja 10 miljoonan ulkomaisen kirjan valikoimasta, kuten myös erilaisia toimistotarvikkeita, kalentereita, ja askartelutuotteita.

Mikäli asioit paljon Suomalaisessa Kirjakaupassa, sinun kannattaa liittyä ketjun Pöllöklubi kanta-asiakkuusohjelmaan, joko käymällä jommassakummassa Kuopion kirjakaupassa tai yhtiön verkkopalvelussa.

Pöllöklubi kanta-asiakkuus, jossa on kolme tasoa (pronssi, hopea, kulta) tuo mukanaan bonuksiin tehdyistä ostoksista ja erilaisia kanta-asiakkaille suunnattuja eksklusiivisia tuote- ja palveluetuja.

Suomalainen Kirjakauppa Kuopio myymälät & aukioloajat

Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, 1. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
suomalainen.com

Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, Kauppakeskus Minna
70100 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18, lauantai 10-17

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Suomalainen Kirjakauppa Kuopio myymälöistä on seurata ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia (facebook.com/suomalainencom/).

Suomalaisella Kirjakaupalla on olemassa myös virallinen Instagram-kanava osoitteessa instagram.com/suomalainenkirjakauppa/.

Lisätietoja Suomalainen Kirjakauppa ketjusta

Suomalainen Kirjakauppa on kotimainen kirjakauppaketju, joka kuuluu Otava-konserniin.

Yhtiö perustettiin vuonna 1912 ja sillä on tällä hetkellä 56 myymälää yli 40 paikkakunnalla. Lisäksi Suomalainen Kirjakauppa toimii verkossa osoitteessa Suomalainen.com.

Kirjakauppaketju tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman kirjoja, toimisto- ja opiskelutarvikkeita sekä muita tuotteita.

Yhtiö on erikoistunut erityisesti suomalaiseen kirjallisuuteen, mutta valikoimassa on myös laaja valikoima ulkomaista kirjallisuutta, tietokirjoja, kaunokirjallisuutta, lastenkirjoja ja muita tuotteita.

Suomalainen Kirjakauppa on Suomen suurin kirjakauppaketju, joka työllistää yli 500 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli 87,9 miljoonaa euroa.

Yhtiö on sitoutunut vastuulliseen toimintaan. Ketju käyttää esimerkiksi FSC-sertifioituja papereita ja pakkausmateriaaleja sekä vähentää hiilijalanjälkeään.

Kokonaisuutena Suomalainen Kirjakauppa on ollut perustamisestaan alkaen tärkeä osa suomalaista kulttuuria. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden tutustua kirjallisuuteen ja muihin tuotteisiin, jotka edistävät oppimista, itsensä kehittämistä ja vapaa-aikaa.