Subway Kuopio – 4 ravintolaa & aukioloajat

Voit valita neljästä Subway Kuopio ravintolasta kaupungin alueella, mukana yksi toimipiste Kauppakeskus Matkuksessa (Matkuksentie 60).

Yhdysvaltalaisen, vuonna 1965 perustetun ketjun ravintolat ovat pikaruokapaikkoja, joissa myydään etenkin täytettyjä leipiä vaihtoehtona vaikkapa hampurilaisille.

Yhtiön maailmanlaajuinen suosio pohjautuu muun muassa raikkaisiin raaka-aineisiin ja vastapaistettuihin leipiin, sekä tilausprosessiin, jossa pääset valitsemaan tuotteen kokoamiseen käytettyihin raaka-aineisiin ja täytteisiin.

Subway Kuopio - Kauppakeskus Matkus.

Kauppakeskus Matkus.

Ketjun ruokalistan myydyin tuote on täytetty leipä, “Subi”, mutta voit sen ohella tilata myös salaatteja, pikkupurtavia, sekä juomia.

Subi-leipiin ruokalistassa kuuluvat vaihtoehdot kuten American Steakhouse Melt, Beef Taco, Chicken Chorizo, Chickpea Quinoa, Italian B.M.T., Kalkkuna, Kana Fajita, Kana Teriyaki, Kananrinta, Kinkku, Spicy Italian, Steak & Cheese, Subway Melt, Tonnikala, Vegaaninen kasvispihvi, sekä Veggie Delite.

Menun vaihtoehdot ovat valmiita yhdistelmiä, mutta voit toteuttaa myös täysin oman valikoiman täytteitä (raaka-aineita on yli 40 vaihtoehtoa), kasviksia, ja kastikkeita (BBQ, Caesar, Hunajasinappi, Kevytmajoneesi, Makea Chilikastike, Southwest, Tulinen, Valkosipulikastike).

Lisäksi voit valita, otatko Subi-leipäsi lämpimänä ja rapeaksi paahdettuna.

Voit valita Subiin käytetyn itse leivän useammasta erilaisesta vaihtoehdosta (hunajakaura, juusto-oregano, monijyvä, tumma, vaalea, 9-viljan leipä, gluteeniton leipä, tomaattibasilika-tortilla wrapeihin), koolla, joka sopii parhaiten nälkääsi – 15 cm tai 30 cm.

Nälän taltuttamiseen myynnissä on lisäksi juomia, lisukkeita, cookieta, sipsejä, sekä Activia Kevyt -jogurtteja.

Suomessa Subway-ketju on ollut heinäkuusta 2000, jolloin avattiin ravintola Helsingin Annankadulle.

Subway kotiinkuljetus Kuopio.

Kuopiossa voit yhdessä ravintoloista käymisen ohella myös tilata ruoat kuljetettuina kotiisi / toimistollesi ruokalähettipalveluiden Wolt tai Foodora kautta.

Subway Kuopio ravintolat – osoitteet & aukioloajat

Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, 1. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-20, lauantai 9-19, sunnuntai 11-18
subway.fi

Kolmisoppi
Kolmisopentie 1
70780 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-lauantai 9-21, sunnuntai 11-20

Päiväranta
Päivärannatie 18
70420 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-lauantai 9-21, sunnuntai 11-20

Vuorikatu
Vuorikatu 26
70100 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-torstai 9-23, perjantai-lauantai 09-05, sunnuntai 10-23

Voit saada lisätietoja Subway Kuopio ravintoloista seuraamalla ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/subway.suomi/.

Ketjulla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/subway.suomi/, johon tulee päivityksiä liittyen muun muassa ruokalistan uutuustuotteisiin, yhtiön tapahtumiin Kuopiossa, ja paljon muuta.