Stadium Kuopio – 2 myymälää & aukioloajat

Stadium Kuopio ketjulla on kaupungin alueella 2 myymälää, joista toinen on Kauppakeskus Matkuksessa (Matkuksentie 60).

Vuodesta 1968 toiminnassa ollut Stadium on tätä nykyä Ruotsin suurin urheilu- ja vaatekaupan ketju, jolla on Suomessa toimintaa 16 eri paikkakunnalla.

Suomen ja Ruotsin ohella Stadiumilla on myymälöitä myös Tanskassa ja Saksassa.

Stadium Kuopio - Kauppakeskus Matkus.

Yhtiön toiminta on rakennettu filosofian pohjalle, jonka tarkoituksena on inspiroida ihmisiä viettämään aktiivempaa elämää, oli kyseessä sitten huipputason urheilu tai nauttiminen pitkistä, virkistävistä kävelyistä.

Liikkeiden tuotevalikoimissa on tarjolla moderneja urheiluvälineitä ja urheiluvaatteita edullisiin hintoihin.

Valikoimissa on naisille ja miehille esimerkiksi takkeja, fleecejä, yläosia, paitoja & pikeepaitoja, t-paitoja ja toppeja, housuja, shortseja ja 3/4-housuja, uima-asuja, alusvaatteita, sukkia, kuin myös aluskerrastoja.

Stadium urheiluvaatteet Kuopio.

Jalkinevalikoimien puolesta voit osaa muun muassa tennareita, juoksukenkiä, treenikenkiä, kävelykenkiä, varsikenkiä, trekkingkenkiä, jalkapallokenkiä, sisäpelikenkiä, tenniskenkiä, käsipallokenkiä, sulkapallokenkiä, salibandykenkiä, koripallokenkiä, golfkenkiä, saappaita, ja sandaaleja.

Stadium Kuopio myymälän valikoimat kattavat eri urheilulajeista juoksun, jalkapallon, laskettelun, lumilautailun, maastohiihton, retkiluistelun, uinnin, jääkiekon, salibandyn, tenniksen, sulkapallon, pöytätenniksen, retkeilyn & matkailun, rullalautailun, rullaluistelun, pyöräilyn, golfinpeluun, käsipallon, muut palloilulajit, leikit ja pelit, sekä yleisen treenauksen.

Tuotemerkeistä löydät liikkeestä kaikki maailman suosituimmat brändit, esimerkkeinä Adidas, ASICS, Burton, Everest, Nike, Peak Performance, Puma, Reebok, SOC, Salomon, The North Face, sekä Under Armour.

Valikoimissa on aikuisten kokojen ohella urheilu- ja vapaa-ajanvaatteita ja urheiluvarusteita myös lapsille (kokoluokat 86-164).

Stadium Kuopio myymälät – osoitteet & aukioloajat

Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
Erikoisvalikoima: golf, laskettelu, maastohiihto
stadium.fi

Leväsentie (Outlet-myymälä)
Leväsentie 2
70700 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-18, sunnuntai 11-17

Stadium ketjun taustoja

Stadium on ruotsalainen urheiluväline- ja vaateketju, joka toimii Pohjoismaissa. Ketjun pääkonttori sijaitsee Norrköpingissä, Ruotsissa.

Yhtiön ensimmäinen myymälä avattiin vuonna 1968. Nykyään ketjulla on yli 200 myymälää Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Saksassa.

Ketjun valikoimiin kuuluu laaja valikoima urheiluvälineitä ja -vaatteita eri urheilulajeihin. Ketju myy myös vapaa-ajan vaatteita ja asusteita.

Stadiumin tavoitteena on olla Pohjoismaiden johtava urheiluväline- ja vaateketju. Ketju pyrkii tarjoamaan asiakkailleen laajan valikoiman tuotteita ja palveluita kilpailukykyiseen hintaan.

Toiminta Suomessa

Stadium aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2001. Nykyään ketjulla on Suomessa myymälöitä 16 eri paikkakunnalla, myös Ahvenanmaalla.

Ketjun tavoitteena on kasvattaa myyntiään Suomessa. Yhtiö aikookin avata uusia myymälöitä lähivuosina useille uusille paikkakunnille kautta maan.

Yhtiön vahvuudet ja haasteet

Ketjun vahvuuksia ovat laaja valikoima tuotteita, kilpailukykyiset hinnat ja hyvä asiakaspalvelu. Ketju on myös tunnettu innovatiivisista markkinointikampanjoistaan.

Haasteita yhtiölle ovat muun muassa kasvava kilpailu ja verkkokaupan yleistyminen. Ketju pyrkii vastaamaan näihin haasteisiin tarjoamalla asiakkailleen uusia palveluita ja parantamalla verkkokaupan tarjontaansa.