Spice Ice Kuopio – jäätelöbaari Kuopio

Spice Ice Kuopio jäätelöbaari sijaitsee kaupungin alueella suositun Kauppakeskus Matkuksen tiloissa (Matkuksentie 60).

Jäätelöbaari, joita on 17 Suomen alueella, on Unilever Ingmanin ja Candytown karkkikauppojen yhteistyössä operoima ketju.

Kuopion toimipiste myy muun muassa softis-jäätelöitä, irtojäätelöitä, pirtelöitä, ja monipuolista valikoimaa jäätelöiden lisukkeita.

Spice Ice Kuopio.

Lisäksi myymälästä voi ostaa Candytown irtokarkkeja sadoista erilaisista herkuista vaikkapa elokuvailtaa varten.

Valmiisiin jäätelövaihtoehtoihin kuuluvat suositut Pyörremyrsky-annokset. Pyörremyrskyissä softis-jäätelö ja valitsemasi lisukkeet pyöräytetään herkulliseksi kokonaisuudeksi.

Suosittu vaihtoehto on myös rakentaa oma Fantasia-annos mieleisistäsi jäätelömauista, Ingman irtojäätelöistä & softisjäätelöistä. Annoksiin voi lisätä muun muassa kylmiä ja lämpimiä strösseleitä, karamellejä, kastikkeita, suklaata, hedelmiä, sekä marjoja.

Irtokarkkien suhteen Kuopion jäätelöbaari & karkkikauppa sisältää erinomaisen valikoiman, jopa 400 erilaista laatua, osa myynnissä yksinoikeudella ja ketjun itse maahantuomana suoraan tehtailta.

Candytown Kuopio Matkus.

Spice Ice Kuopio myymälän herkkuvalikoimaan sisältyy runsaasti suklaa,- jogurtti, ja pähkinätuotteita. Tarjontaan kuuluu muiden tuotteiden oheen Segafredo-kahvia (kahvit, espressot, erikoiskahvit), teetä, muita juomia, tuoreita leivonnaisia, täytettyjä sämpylöitä, sekä suolaista purtavaa, myös take away -annoksina.

Candytown irtokarkkien ostaminen on tehty äärimmäisen yksinkertaiseksi, koska kaikissa tuotteissa on yksi ja sama kg-hinta.

Spice Ice pyörremyrsky jäätelö.

Kuopion alueella on Matkuksen myymälän ohessa olemassa Candytownin keskustan karkkiliike osoitteessa Kauppakatu 36.

Spice Ice by Candytown – jäätelöbaari Kuopio
Matkuksentie 60, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
candytown.fi

Voit saada lisätietoja Spice Ice Kuopio jäätelöbaari toimipisteestä seuraamalla ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/Spaissi/.

Toinen hyvä sosiaalisen median tietokanava on Candytownin virallinen Facebook-sivu (facebook.com/candytownofficial/).

Mikä on Candytown karkkikauppaketju? Spice Ice Kuopio

CandyTown on suomalainen karkkikauppaketju, joka perustettiin vuonna 2005. Ketjulla on yli 30 myymälää ympäri Suomea.

Ketju tunnetaan laajasta valikoimastaan karkkeja, suklaata ja muita herkkuja. Myymälöissä on myynnissä sekä kotimaisia että kansainvälisiä tuotteita, ja valikoima vaihtelee vuodenaikojen mukaan.

Myymälät ovat värikkäitä ja houkuttelevia. Ne on sisustettu karkkiteemaan sopivalla tavalla, ja myymälöissä on usein myös karkkiautomaatteja.

CandyTown on suosittu kohde niin lapsille kuin aikuisillekin. Se on erinomainen paikka löytää lahja tai herkkuhetki itselle tai jollekin toiselle.

CandyTown tarjoaa asiakkailleen erilaisia palveluita, kuten:

  • Karkkia lahjaksi: CandyTownilla on laaja valikoima erilaisia karkkilahjoja, kuten karkkirasioita, karkkipusseja ja karkkiautomaatteja.
  • Karkkia yrityksille: CandyTown tarjoaa myös karkkia yrityksille, esimerkiksi tapahtumiin ja markkinointimateriaaleihin.
  • Karkkia juhliin: CandyTownista voi löytää karkkeja erilaisiin juhliin, kuten syntymäpäiville, häihin ja muihin juhliin.

CandyTown on hyvä valinta, jos etsit laadukasta ja monipuolista valikoimaa karkkeja.