Soppi – lahjatavaraliike Kuopio

Soppi lahjatavaraliike Kuopio sijaitsee Kauppakeskus Matkuksessa, osoitteessa Matkuksentie 60.

Myymälä, jonka motto on “kotimaisen käsityön paratiisi”, tarjoaa tuotteita yhteensä yli 40 eri käsityöyrittäjän tuotteita Helsingistä aina Inariin asti.

Liikkeen tuotevalikoimassa on muun muassa erilaisia koruja, laukkuja, sisustustuotteita, taidetta, kodin käyttötarvikkeita, kortteja, mausteita ja herkkuja, saippuoita, vaatteita, sekä pesuaineita.

Soppi lahjatavaraliike Kuopio - Kauppakeskus Matkus.

Keskeisiä painotuksia useimmissa tuotteissa ovat etenkin kotimaisuus, yksilöllisyys, ekologisuus ja kestävä kehitys.

Kotimaisen käsityön osaajista voit löytää muun muassa brändejä kuten Somin, No BAd design, Kati-Riina Design, Namia Design, StudioMarianne Uusitalo, Ullakkopuoti, Ehta by Dream Circus, Maija Koponen, Mummon Wintti Oy, HiiA, Epäonnistunut tyttö, ihan.in…

Minna Suuronen Design, TaavaNainen, VÄRIÄ by Koi Design, marjaana niskanen, Ihania, EkoRisain Verstas, RokkiTikki, Mariel Design, House of Simone, Lempiriepu, Silvart korut, Omstart, JUSSAKKA Oda K, Helsingin Olkain Oy, Paulanka…

…Venka&Vinka, Ruoho Bussi, Luomuava, Tuuni Turula design, Tyypit, Karoli – handcrafted ceramics, Kyntteli Ky, Puustudio Pilke, Ecokoti, FiiniNaturally, Onnenpussi, sekä ASMI.

Soppi – lahjatavaraliike Kuopio
Matkuksentie 60, 1. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
facebook.com/soppikuopio/

Voit saada lisätietoja Soppi lahjatavaraliike Kuopio myymälästä seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Instagrammia osoitteessa instagram.com/soppikuopio/.

Myymälän sosiaalisen median kanaville tulee päivityksiä muun muassa liittyen uutuustuotteisiin, uusiin tarjolla oleviin käsityöbrändeihin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.

Esimerkkejä liikkeen brändeistä – Soppi lahjatavaraliike Kuopio

Somin on suomalainen huonekaluvalmistaja, joka on tunnettu modernista ja tyylikkäästä muotoilustaan. Somin-kalusteet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja ne kestävät aikaa. Somin tarjoaa laajan valikoiman kalusteita eri tyyleihin ja tarpeisiin.

No BAd design on helsinkiläinen sisustus- ja lifestyle-brändi, joka tunnetaan innovatiivisista ja persoonallisista tuotteistaan. No BAd designin tuotteet ovat usein kierrätysmateriaaleista valmistettuja ja ne ovat ekologisesti kestäviä. Brändin valikoimaan kuuluu muun muassa sisustustavaroita, pukeutumista ja asusteita.

Kati-Riina Design on turkulainen sisustus- ja lifestyle-brändi, joka tunnetaan tyylikkäästä ja raikkaasta muotoilustaan. Kati-Riina Designin tuotteet ovat usein valmistettu luonnonmateriaaleista ja ne ovat kestäviä. Brändin valikoimaan kuuluu muun muassa sisustustavaroita, tekstiilejä ja asusteita.

Namia Design on tamperelainen sisustus- ja lifestyle-brändi, joka tunnetaan minimalistisesta ja modernista muotoilustaan. Namia Designin tuotteet ovat usein valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne kestävät aikaa. Brändin valikoimaan kuuluu muun muassa sisustustavaroita, tekstiilejä ja asusteita.

StudioMarianne Uusitalo on helsinkiläinen sisustus- ja lifestyle-brändi, joka tunnetaan ajattomasta muotoilustaan. StudioMarianne Uusitalon tuotteet ovat usein valmistettu luonnonmateriaaleista ja ne kestävät aikaa. Brändin valikoimaan kuuluu muun muassa sisustustavaroita, tekstiilejä ja asusteita.

Ehta by Dream Circus on helsinkiläinen korubrändi, joka tunnetaan kauniista ja ajaton muotoilustaan. Ehta by Dream Circusin korut valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, kuten hopeasta ja kultapalosta. Brändin valikoimaan kuuluu muun muassa riipuksia, kaulakoruja ja sormuksia.

Maija Koponen on suomalainen vaatesuunnittelija, joka tunnetaan tyylikkäästä ja naisellisesta muotoilustaan. Maija Koponenin vaatteet ovat usein valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne kestävät aikaa. Brändin valikoimaan kuuluu muun muassa mekkoja, jakkuja ja housuja.

Mummo Wintti Oy on suomalainen tekstiilibrändi, joka tunnetaan perinteisestä ja nostalgisesta muotoilustaan. Mummo Wintti Oy:n tuotteet ovat usein valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten pellavasta ja puuvillasta. Brändin valikoimaan kuuluu muun muassa liinoja, verhoja ja mattoja.

HiiA on suomalainen korubrändi, joka tunnetaan luonnonmukaisesta ja ekologisesta muotoilustaan. HiiA:n korut valmistetaan kierrätysmateriaaleista, kuten puusta ja lasista. Brändin valikoimaan kuuluu muun muassa riipuksia, kaulakoruja ja sormuksia.

Epäonnistunut tyttö on suomalainen vaatetusbrändi, joka tunnetaan persoonallisesta ja hassusta muotoilustaan. Epäonnistunut tyttö -vaatteet ovat usein valmistettu kierrätysmateriaaleista ja ne ovat ekologisesti kestäviä. Brändin valikoimaan kuuluu muun muassa t-paitoja, toppeja ja leggings