SK-Lasi Kuopio – lasiliike Kuopio

SK-Lasi Kuopio lasiliike toimii kaupungin puitteissa Itkonniemen kaupunginosassa, osoitteessa Telkkistentie 6.

Yhtiö, jolla on toimipiste myös Iisalmessa (Yrittäjäntie 14), on täyden palvelun lasiliike niin yksityisille, yrityksille kuin taloyhtiöillekin.

Saat yhtiön kautta terassilasit, parvekelasit, kotisi sisustuslasitukset ja kaiteet, sekä autojen tuulilasit (tuulilasin korjaus tai tuulilasin vaihto, sivulasin vaihto, takalasin vaihto).

SK-Lasi Kuopio - lasiliike Kuopio.

Lisäksi palveluihin kuuluvat kotien lasiset tilanjakoseinät ja alumiiniovet.

Lasiterassien suhteen yhtiön erikoisosaamiseen kuuluvat Suomessa suunnitellut ja valmistetut Lacerta lasiterassit, jotka ovat turvallinen ratkaisu ympärivuotiseen käyttöön.

Mikäli tarvitset sisustuslaseja, lasiliikkeen kautta saat ostettua tilanjakolasiseinät -ja ovet, sisustuslasit, keittiön välitilan lasitukset, sekä suihku- ja saunatilojen lasitukset.

Yhtiö toteuttaa kaidesaneerauksia julkisivu-urakoiden yhteyteen. Näissä käytetyt alumiiniset parvekekaiteet ovat pitkälle kehitettyjä tuotteita, jotka valmistetaan suomalaisia turvallisuus- ja viranomaismääräyksiä noudattaen.

SK-Lasi Kuopio – lasiliike Kuopio
Telkkistentie 6
70460 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-torstai 8-16:30, perjantai 8-14
sk-lasi.fi

SK-Lasi Kuopio lasiliike kommunikoi asiakaskuntansa kanssa useiden sosiaalisen median kanavoiden kautta, mukaanlukien Facebook osoitteessa facebook.com/sklasikuopio/.

Lisäksi firmalla on olemassa virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/sklasioy/.