SalsaStudio Kuopio – latinotanssit tanssikurssit Kuopio

SalsaStudio Kuopio, paikallinen latinotanssit tanssikurssit Kuopio tarjoaja, toimii ydinkeskustan tuntumassa, osoitteessa Vuorikatu 3.

Tammikuusta 2019 avoinna ollut tanssikoulu, joka on erikoistunut karibialaisiin ja latinalaisiin tansseihin, tarjoaa monipuolisen tuntivalikoiman ohella myös tiiviskurssit sekä yksityistunnit.

Voit valita tanssikurssisi muun muassa tanssityyleistä kuten salsa, reggaeton, dancehall, bachata, parisalsa, ja monta muuta mukaansa vievää tanssilajia.

SalsaStudio Kuopio - latinotanssit tanssikurssit Kuopio.

Tunteja on tarjolla edistyneille tanssijoille kuin aivan aloittelijoillekin, rentoon hauskanpitoon ja kunnon kohottamiseen sekä tavoitteellisempaan tanssin liikekielen opiskeluun saakka.

Kurssit ovat avoinna kaikille tanssista kiinnostuneille ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. Voit aloittaa tanssiharrastuksen milloin tahansa.

Tanssikoulun valikoimassa on niin soolo- kuin paritanssituntejakin. Mukaan et tarvitse omaa paria, riittää, että tuot itsesi.

Latinotanssit tanssikurssit Kuopio - SalsaStudio Kuopio.

Voit tilata SalsaStudiolta myös laadukkaat tanssiesitykset erilaisiin tilaisuuksiin tai julkisiin tapahtumiin, palvelutarjontaan kuuluessa lisäksi polttaritanssitunteja, työpaikkaliikuntaa, sekä opetusta erillisille tilausryhmille.

Koska tanssikoulun opettajajoukosta löytyy ansioituneita koreografeja, voit toteuttaa paikan kautta koreografiat vaikkapa häätansseihin, kesäteattereihin, tai suurempiinkin produktioihin.

Löydät tanssistudion erinomaiselta paikalta Kuopion keskustaa, Väinöläniemen kupeesta osoitteessa Vuorikatu 3.

SalsaStudio Kuopio – latinotanssit tanssikurssit Kuopio
Vuorikatu 3
70100 Kuopio
salsastudio.fi/kuopio/

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja SalsaStudio Kuopio tanssikoulusta ja sen latinotanssit tanssikurssit Kuopio valikoimasta on seurata paikan virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/Salsastudiokuopio/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa alkaviin tanssikursseihin, tanssitapahtumiin Kuopiossa, sekä paljon muuta.