RTV Kuopio – sisustus- ja rakennustarvikeliike Kuopio

RTV Kuopio sisustus- ja rakennustarvikeliike toimii Haapaniemen kaupunginosassa paikkakuntaa, osoitteessa Tehdaskatu 8.

Riihimäkeläinen, Karl Gustav Lindblomin perustama yhtiö, jonka historia juontaa aina vuoteen 1951 saakka, on tätä nykyä Suomen johtava yksityisessä omistuksessa oleva maali- ja pintamateriaalituotteiden erikoisliike.

Tärkeimmät myymälöistä löytyvät tuotekategoriat ovat maalit, tapetit, keraamiset laatat, lattianpäällysteet, pintakäsittelylaitteet ja -aineet, sekä pienrautatuotteet.

RTV Kuopio - sisustus- ja rakennustarvikeliike Kuopio.

RTV on suosittu paikka ostaa etenkin maaleja ulko- ja sisäkäyttöön, valmistajilta kuten Tikkurila ja Teknos, mutta myynnissä on myös yhtiön omia brändejä, kuten Väri-Kalle- ja Fasad-ulkomaalit, Väri-Kalle-puuöljyt, ja Eurodecor-sisätuotesarjamaalit seinäpintojen ja sisäkattojen maalaukseen.

Laattaliike Kuopio - RTV Kuopio.

Tapettien puolesta yhtiö on merkittävä kotimainen tapettien maahantuoja, tarjoten varastovalikoiman yli 1 000 laadukkaalla tapettimallilla, mukaanlukien Joutsen-tuotemerkin alla lanseeratut mallistot. Lisäksi Diek House Collection -tilaustapettimallistot täydentävät muutoinkin kattavaa valikoimaa.

Kylpyhuoneen kalusteet RTV Kuopio.

Mikäli olet etsimässä keraamisia laattoja, Kuopion rakennustarvikeliikkeen valikoima vastaa vaativammankin sisustajan odotuksiin, sisältäen yli 600 laattamallin valikoimaa, mukana sekä klassisia tuotteita että eurooppalaisten tavarantoimittajien uusimpia trendilaattoja.

Muiden tuoteryhmien suhteen valikoimat kattavat laadukkaat rakentamiseen ja saneeraamiseen liittyvät heloitus- ja kiinnitystarvikkeet, käsi- ja sähkötyökalut, maalausvälineet, rakennustarvikkeet, kuin myös kylpyhuone- ja
keittiökalustekokonaisuudet.

RTV Kuopio (Puijon Väri) – sisustus- ja rakennustarvikeliike Kuopio
Tehdaskatu 8
70620 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 7-18, lauantai 9-15
rtv.fi/rtvkuopio/

Mikäli haluat saada lisätietoja RTV Kuopio – sisustus- ja rakennustarvikeliike Kuopio myymälästä, voit seurata esimerkiksi yhtiön virallista Facebook-sivua osoitteessa facebook.com/RTVKuopio/.

RTV-Yhtymä ylläpitää lisäksi virallista Instagram-tiliä osoitteessa instagram.com/rtvyhtyma/.