Ravintola Skilla – noutopöytälounas Kuopio

Ravintola Skilla, hyvä noutopöytälounas Kuopio vaihtoehto, toimii ydinkeskustassa osoitteessa Savonkatu 24.

Kyseessä on viihtyisä seurustelu- ja ruokaravintola keskeisellä paikalla kaupunkia, tarjoten ruokalistan, jonka ateriat tyydyttävät vaativimmankin kulinaristin odotukset.

Ravintolan suosittu lounaspöytä on katettuna maanantaista lauantaihin klo 14 asti, sisältäen runsaasti vaihtoehtoja monenlaiseen makuun.

Skilla Ravintola - noutopöytälounas Kuopio.

À la carte – ruokalista (ja Brasserie-lista) on puolestaan saatavana perjantaisin ja lauantaisin lounasajan päätyttyä, klo 14:30 alkaen.

Iltaravintolana Skilla on erinomainen kohde tulla viihtymään, seurustelemaan, ja nauttimaan taidokkaista ja herkullisista à la carte -annoksista, jotka hivelevät makuhermoja & tarjoavat myös visuaalisen nautinnon.

Noutopöytälounas Kuopio - Skilla Ravintola.

Esimerkkejä ravintolan à la carte listalla olleista vaihtoehdoista ovat vaikkapa Rillette lämminsavustetusta kirjolohesta ja jokiraputartar (perunarieskaa, kurkkua ja piparjuurta – alkuruoka) ja Hirvenfileetä ja katajalla maustettua riistakastiketta (poronpotka-perunakakkua ja syksyn kasviksia).

Mikäli olet järjestämässä yksityistilaisuutta, Skilla on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja ruokaa voi tilata myös ravintolan ulkopuolelle. Paikka räätälöi tarjoilun toiveidenne mukaan.

Ravintola Skilla – noutopöytälounas Kuopio
Savonkatu 24
70110 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-torstai 10:30-14:30, perjantai 10:30-21, lauantai 11-21
ravintolaskilla.fi

Voit saada lisätietoja Ravintola Skilla toimipaikasta ja noutopöytälounas Kuopio yksityiskohdista seuraamalla paikan virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/ravintolaskilla/.

Ravintolla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/ravintola_skilla/, johon tulee päivityksiä muun muassa liittyen ruokalistan muutoksiin, aukioloaikojen poikkeuksiin, sekä paljon muuta.