Ravintola Käskynkkä – ruoka- ja seurusteluravintola Kuopio

Ravintola Käskynkkä, hyvä ruoka- ja seurusteluravintola Kuopio, sijaitsee Jynkän kaupunginosan puitteissa, osoitteessa Soikkokuja 12.

Käskynkkä on yhtä aikaa moderni ja perinteinen, rento ja tyylikäs ruokaravintola, jossa palveluun kuuluvat maukkaat lounaat, a la carte -lista, sekä pitopalvelu juhliin & muuhun tilaisuuksiin.

Lounaan suhteen löydät noutopöydästä salaatit ja muut alkupalat, leivät ja alkoholittomat ruokajuomat, kun taas lounasannokset tarjoillaan sinulle suoraan pöytään. Saat mukaan lounaaseen kahvin ja jälkiruoan.

Ravintola Käskynkkä Kuopio.

Mikäli tilaat ravintolan a la carte -ruokalistalta, tarjolla on muun muassa pihvejä ja pizzaa, kana- ja kalaruokia sekä hampurilaisia ja salaatteja.

Esimerkkeinä a la carte -ruokalistalta tyypillisesti löytyvistä kohokohdista ovat muun muassa Kolmen pippurin pihvi (160g naudansisäfileepihvi ja kermaista pippurikastiketta), Ananashampurilainen (jauhelihapihvi, ananasrengas, ranskalaiset), Quatro stagioni pizza (kinkkua, herkkusieniä, katkarapua, tonnikalaa), sekä Mustikkakukkoa ja vaniljajäätelöä (jälkiruoka).

Lapsille on oma ruokalistansa, josta perheen nuorimmat voivat valita mieleisensä annoksen.

A la carte -ruokailussa annokseen sisältyy aina myös salaattipöytä ja kahvi.

Käskynkkä ravintola Kuopio.

Käskynkän pitopalvelusta voit puolestaan tilata ruokatarjoilun edustustilaisuuksiin, perhetapahtumiin, juhliin, sekä kokouksiin tai erilaisiin illanistujaisiin.

Ravintolassa on tilaisuuksia varten erillisinä tiloina saunakabinetti max. 20 henkilölle ja Juhlatila Wanha Kirjasto, johon mahtuu maksimiissaan jopa 180 henkilöä.

Ravintola Käskynkkä – ruoka- ja seurusteluravintola Kuopio
Soikkokuja 12
70780 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-torstai 10-20, perjantai 10-21, lauantai 12-21, sunnuntai 12-19
kaskynkka.net

Voit saada lisätietoja Ravintola Käskynkkä ruoka- ja seurusteluravintola Kuopio toimipaikasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/ravintolakaskynkka/.

Facebookiin tulee päivityksiä muun muassa ruokalistojen suhteen, aukioloaikojen muutoksista, sekä paljon muuta.