Ravintola Frans & Sophie – ranskalainen ravintola Kuopio

Ravintola Frans & Sophie, suosittu ranskalainen ravintola Kuopio, sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, osoitteessa Minna Canthin katu 16.

S-Ryhmän kehittämä ravintolakonsepti on tyyliltään rento ranskalainen bistro, jossa on panostettu aitoihin ranskalaisiin makuihin ja rakkauteen hyvään ruokaan.

Osana Original Sokos Hotel Puijonsarvi hotellin palveluita oleva bistroravintola yhdistää hurmaavalla tavalla ranskalaisen keittiön ja kuplivan elämänilon, tarjoten ruokailupaikan, jossa on helppo nauttia yhdessäolosta.

Frans & Sophie Kuopio - ranskalainen ravintola Kuopio.

Ravintola tarjoaa maanantaista perjantaihin vaihtuvan lounasruokalistan (voimassa klo 11-14) ja muina aikoina a la carte listan, lastenlistan, viinilistan, sekä blinilistan.

Ranskalainen ravintola Kuopio - Frans & Sophie Kuopio.

Kohokohtia paikan a la carte menussa ovat esimerkiksi Roquefort-valkosipulietanat (alkuruoka), pippuripihvi (naudan sisäfileetä, paahdettua maa-artisokkaa, maa-artisokkapyreetä, lehtikaalia, perunakroketteja ja rouillea sekä pippurikastiketta), ja Crème Brûlée (jälkiruoka – lakkahillokkeella).

Frans & Sophie ravintola kesäterassi Kuopio.

Kesäaikaan ranskalaisen ravintolan viehättävyyttä lisää sen tunnelmaa täynnä oleva terassitila.

Mikäli etsit yksityistilaa oman väen kesken olevaan tapahtumaan, Frans & Sophien tiloissa on tarjolla kaksi kaunista kabinettia (Klubi ja Sophie) ja erillinen saunatila, joissa on mahdollista viettää – tapahtumaasi räätälöidyllä ruokalistalla – vaikkapa syntymäpäivät, vauvakutsut, karonkkat, lounaskokoukset, muistotilaisuudet, polttarit, jne.

Ravintola Frans & Sophie – ranskalainen ravintola Kuopio
Minna Canthin katu 16
70100 Kuopio
Aukioloajat: maanantai 11-22, tiistai-torstai 11-21:30, perjantai 11-22, lauantai 12-22
raflaamo.fi/franssophie

Voit saada lisätietoja Ravintola Frans & Sophie – ranskalainen ravintola Kuopio toimipaikasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/franssophiekuopio/.

Ravintolalla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/franssophiekuopio/, johon tulee päivityksiä muun muassa liittyen ruokalistan muutoksiin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.