Pukkila Kuopio – laattakauppa Kuopio

Pukkila Kuopio, hyvä laattakauppa Kuopio vaihtoehto, sijaitsee eteläisessä osassa kaupunkia, osoitteessa Volttikatu 6.

Showroom-myymälässä pääset tutustumaan vuonna 1874 perustetun suomalaisen yhtiön laajaan keraamisten seinä- ja lattialaattojen valikoimaan.

Yhteensä Kuopion liikkeessä on näytteillä yli 4 500 keraamista seinä- ja lattialaattaa useassa eri koossa ja värissä, mukaanlukien marmori-, kivi-, puu- sekä betonikuvioisina.

Myymälässä on kaupan muun muassa suosittuja, viimeisimpien trendien mukaisia laattauutuuksia Euroopasta sekä klassisia, alkuperäisiä 6-kulmaisia Natura-laattoja.

Laattakauppa myy lisäksi kaikki tarvittavat tuotteet kylpyhuoneen rakentamiseen ja remontointiin, kuten kylpyhuonekalusteita, suihkuja, peilejä, wc-istuimia, ja paljon muuta.

Mikäli haluat apua kohteeseesi, kotiin tai julkiseen tilaan, Pukkila tarjoaa asiantuntevaa, maksutonta suunnittelupalvelua ajanvarauksella.

Pukkila Kuopio - laattakauppa Kuopio.

Asiakaskuntana yhtiöllä ovat muun muassa suunnittelijat, sisustajat, urakoitsijat, arkkitehdit sekä muut, joille laattojen laatu ja kattava valikoima sekä asiantunteva palvelu ovat kaiken A ja O.

Pukkila Kuopio – laattakauppa Kuopio
Volttikatu 6
70700 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-16
pukkila.com

Pukkila Kuopio laattakauppa kommunikoi asiakkaidensa kautta useiden eri sosiaalisen median sivujen kautta, mukaanlukien Facebook osoitteessa facebook.com/pukkilalaatat/.

Voit seurata myös yhtiön virallista Instagram-tiliä osoitteessa instagram.com/pukkilan_laatat/.