Prisma Kuopio Savilahdentie – hypermarketti Kuopio

Prisma Kuopio Savilahdentie, hyvä hypermarketti Kuopio alueella, sijaitsee Savilahden kaupunginosassa, osoitteessa Savilahdentie 10.

Tyyliltään Kuopion myymälä on edullinen, tilava & perheystävällinen hypermarketti, josta löydät aina erittäin laajan päivittäistavaroiden valikoiman sekä erilaisia lisäpalveluita.

Prisma Kuopio - hypermarketti Kuopio.

Kaikkiaan hypermarketissa on myynnissä kerrallaan yli 65 000 erilaista myyntiartikkelia, mukaanlukien 11 000 – 20 000 elintarvike- ja päivittäistavaratuotetta.

Prisma Kuopio Savilahdentie.

Suosituimpiin tuotekategorioihin Kuopion Prismassa lukeutuvat ruokaosaston ohella muun muassa viihde- ja kodintekniikka, sisustustuotteet, pukeutuminen, ratkaisut rakentamiseen, sekä urheilutuotteet.

Kuopion Prisma Savilahdentie.

Lisäpalveluiden osalta hypermarketti tarjoaa joukon ravintoloita ja kahviloita, kuten Hesburger, Presso, Pizza & Buffa, ja myymälän tiloissa on myös Sushipiste.

Prisma Kuopio koti ja puutarha.

Muihin oheispalveluihin samassa rakennuksessa kuuluvat Alko, apteekki, ekopiste (kartonkipakkaukset, lasipakkaukset, metalli, muovipakkaukset, pullonpalautus), ilotulitemyynti…

…inva-WC, kerää ja skannaa, kesäpiha, kierrätyspiste, lastenhoitohuone, LähiTapiola, marja- ja vihannesmyynti, MobilePay, NOSTO-käteisautomaatti, peliautomaatti, S-Etukorttipääte, S-Pankki, SmartPost, suutari, sähköauton latausasema, ja Veikkaus-piste.

Prisma Kuopio Savilahdentie – hypermarketti Kuopio
Savilahdentie 10
70700 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 6-23
prisma.fi/Kuopio

Voit saada lisätietoja Prisma Kuopio – hypermarketti Kuopio myymälästä sen viralliselta Facebook-sivulta osoitteessa facebook.com/prismakuopio/.

Facebookiin tulee tietoa esimerkiksi ajankohtaisista alennusmyynneistä sekä ketjun järjestämistä erilaisista kampanjoista.