Polaris Kuopio – Kone & Vene Center

Polaris Kuopio – Kone & Vene Center myymälä sijaitsee Särkiniemen kaupunginosan alueella, osoitteessa Kaivotie 23.

Vuonna 2016 perustettu liike on erikoistunut uusiin ja käytettyihin menopeleihin sekä pienkoneisiin kaikkiin vuodenaikoihin ja niin työhön kuin vapaa-aikaan.

Vieraillessasi myymälässä voit hankkia uuden tai käytetyn veneen, moottoripyörän, moottorikelkan, mönkijän, Gas Gas-sähköpyörän, perämoottorin, sekä monenlaisia muita moottoriajoneuvoja, pienkoneita, ja laitteita.

Polaris Kuopio - Kone & Vene Center.

Myymälä sisältää lisäksi valtavan määrän erilaisia varusteita, varaosia, ja tarvikkeita sekä huoltopalvelut.

Huoltopalveluiden suhteen liike voi laittaa kuntoon, korjata ilmaantuneet viat, ja huoltaa moottoripyörät, moottorikelkat, mönkijät, ja veneet.

Kone & Vene Center Kuopio.

Yhtiön edustamiin merkkeihin kuuluvat muun muassa Honda (moottoripyörät, veneet, pienkoneet, mönkijät), KTM-moottoripyörät, Sting-veneet, Polaris-mönkijät ja -moottorikelkat, sekä Silver-, Faster-, TG- ja Nordkapp-veneet.

Liikkeen erinomainen maantieteellinen sijainti Savon sydämessä, erinomainen asiakaspalvelu, sekä laadukkaat tuotteet ovat tuoneet yhtiölle asiakkaita ympäri Suomen.

Polaris Kuopio – Kone & Vene Center
Kaivotie 23
70700 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-17, lauantai 10-14
konevenecenter.fi

Voit saada lisätietoja Polaris Kuopio – Kone & Vene Center myymälästä seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/KoneVeneCenter/.

Yhtiöllä on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/konevenecenter/, johon tulee tietoja ajankohtaisista tarjouksista, aukioloaikojen muutoksista, sekä paljon muuta.