Pinnoitus-Pekka – maalausliike Kuopio

Pinnoitus-Pekka maalausliike Kuopio toimii koko Itä-Suomen alueella Neulamäeltä käsin, osoitteessa Hopeakatu 5.

Vuonna 1994 perustettu kuopiolaisyritys on julkisivujen kunnostustöiden ja sisämaalausten erikoisosaaja.

Julkisivujen kunnostustöiden ohella palveluvalikoimiin kuuluvat sisämaalaukset, pinnoitukset, tapetoinnit ja rappaukset sekä pintaremontit ja kosteusvauriokorjaukset.

Yhtiön osaaminen kattaa kaikenlaiset pinnat ja materiaalit.

Pinnoitus-Pekka - maalausliike Kuopio.

Julkisivutöiden suhteen Pinnoitus-Pekalta onnistuvat kaikenlaiset julkisivutyöt sekä saneeraus- että uudiskohteissa, niin maalaukset, pinnoitukset kuin rappauksetkin julkisivun materiaalista riippumatta.

Töiden yhteydessä on mahdollista toteuttaa myös hiekkapuhallukset yhtiön yhteistyökumppanien avustuksella.

Sisäpuolen maalaus- ja tasoitetöiden puolesta yhtiö pystyy hoitamaan kaikki kiinteistöjen sisäpuolen sisäpuolen maalaus- ja tasoitetyöt sekä tapetointityöt.

Vuosien varrella firman palveluihin ovat tulleet mukaan remonttityöt. Asiantuntemus tässä suhteessa kattaa kaikenlaiset pintaremontit ja kosteusvauriokorjaukset, kohteen koosta ja kunnosta riippumatta.

Taloyhtiöt ovat firman suurin yksittäinen asiakaskunta, mutta yhtiö toteuttaa projekteja myös julkiselle puolelle, mukaanlukien seurakunnat ja Kuopion kaupunki, sekä yksityishenkilöille.

Asiakasprojekteja maalausliike toteuttaa noin 35 työntekijän vakituinen porukka, joka kasvaa kesäiseen sesonkiaikaan jopa 50 henkeen.

Pinnoitus-Pekka – maalausliike Kuopio
Hopeakatu 5
70150 Kuopio
pinnoituspekka.fi

Pinnoitus-Pekka maalausliike Kuopio tarjoaa virallisilla verkkosivuillaan paljon lisätietoja toiminnastaan, kuten muun muassa referenssitöitä valmistuineista projekteista.

Verkkosivuilta löytyvät myös yhtiön yhteystiedot, joiden kautta voit kysyä tarkempia tietoja palveluista ja niiden hinnoista.