Pihlajalinna Kuopio – yksityinen lääkäriasema Kuopio

Pihlajalinna Kuopio, hyvä yksityinen lääkäriasema Kuopio vaihtoehto, sijaitsee osoitteessa Leväsentie 1.

Helmikuuhun 2022 saakka nimellä Pohjola Sairaala Kuopio toiminut lääkäriasema & sairaala tarjoaa tapaturmien ja erilaisten liikuntaelinvammojen ja -sairauksien hoidon huippuosaamista – oikeanlaista hoitoa, oikeaan aikaan.

Mikäli sairastut äkillisesti tai sinulle sattuu tapaturma, voit hakeutua Kuopion Pihlajalinnan päivystykseen, jossa kokeneet yleislääkärit auttavat kaikenikäisiä potilaita ja kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita.

Pihlajalinna Kuopio Leväsentie - yksityinen lääkäasema Kuopio.

Yleislääkäripäivystykseen voi tulla ajanvarauksella (arkisin kello 8-21, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä kello 11-18). Sairaalan tapaturmapäivystys palvelee aukioloaikoina myös ilman ajanvarausta ja paikan ortopedi päivystää kaikkina aikoina.

Pihlajalinnan tapaturmapäivystys hoitaa äkillisiä vammoja, kun loukkaannut tapaturmaisesti töissä, kotona, vapaa-ajalla, matkalla tai urheiluharrastuksissa – oli kyseessä sitten haava tai murtuma.

Mikäli lääketieteellinen ongelmasi vaatii kuvantamista, Kuopion lääkäriaseman – sairaalan laitteisto ja lääkärit edustavat kuvantamisen huippuosaamista.

Leväsentien Pihlajalinnan käytössä ovat muun muassa markkinoiden tehokkain magneettikuvauslaite, röntgenkuvauslaitteet, laitteet kartiokeilakuvaukseen, ja ultraäänitutkimusten laitteet.

Ortopedisia kuvauksia silmälläpitäen Pihlajalinnalla on moderni 3T MRI laite sekä suoradigitaalinen röntgenkuvauslaitteisto ja kartiokeilatietokonetomografialaite.

Pihlajalinna Kuopio Leväsentie – yksityinen lääkäriasema Kuopio
Leväsentie 1
70700 Kuopio
Palvelut: lääkärin vastaanotto, sairaala, tapaturmapäivystys, kuvantaminen, urheiluklinikka, fysioterapia
pihlajalinna.fi

Pihlajalinna Kuopio Leväsentie – yksityinen lääkäriasema Kuopio kommunikoi asiakkaidensa kanssa useiden eri sosiaalisen median sivujen kautta, kuten esimerkiksi Facebookissa osoitteessa facebook.com/pihlajalinna/.

Voit myös seurata Pihlajalinnan virallista Instagram-tiliä osoitteessa instagram.com/pihlajalinnaig/ saadaksesi tietoja yhtiön palveluista, asiakaskertomuksia, sekä paljon muuta.