Pieni Eläinkauppa – lemmikkieläintarvikekauppa Kuopio

Pieni Eläinkauppa, hyvä lemmikkieläintarvikekauppa Kuopio, toimi Haapaniemen kaupunginosassa, osoitteessa Pallokatu 3.

Suosittu liike, joka on sertifioitu eettinen eläinkauppa ja operoi sloganilla “Onnellisten eläinten puolella“, tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita ja palveluita kaikenlaisten kotieläinten hyvinvointiin.

Pieni Eläinkauppa - lemmikkieläintarvikekauppa Kuopio.

Kokonaisuutena myymälässä on kaupan pieniä pörröisiä lemmikkejä, terraarioeläimiä ja kaloja, sekä kattava ruoka- ja tarvikevalikoima monenlaisile lemmikeille – eläimet, ruoat ja tarvikkeet saman katon alta.

Käydessäsi eläintarvikeliikkeessä, voit valita myös joukosta oheispalveluita, kuten trimmauspalvelun, Emmi-Pet hammashoidot, CanisCare-koirahieronnan, Napraxia – naprapatiahoidot koirille…

…kanien/marsujen kynsien leikkaukset, lemmikin lomahoitopalvelut (kissoja ja koiria pienemmät kaverit), sekä kotiinkuljetukset (ruoka- ja hiekkasäkit ja muut ostokset toimitettuina kotiisi sopimuksen mukaan).

Lisäksi liikkeen kautta on mahdollista hankkia erilaista hoitoapua kotiin, esimerkiksi akvaarion hoitoon, avuksi pitkien päivän aikana vaikkapa lemmikkien ruokinnassa tai ulkoiluttamisessa.

Pieni Eläinkauppa – lemmikkieläintarvikekauppa Kuopio
Pallokatu 3
70620 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 10-16
pienielainkauppa.fi

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Pieni Eläinkauppa – lemmikkieläintarvikekauppa Kuopio toimipisteestä seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/Pienielainkauppa/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen ajankohtaisiin tarjouksiin, uutuustuotteisiin, sekä paljon muuta.