Picnic Kuopio – Kauppakeskus Matkus

Voit löytää Picnic Kuopio kahvila-ravintolan suositun Kauppakeskus Matkuksen puitteista, osoitteessa Matkuksentie 60.

Kotimaista alkuperää oleva Picnic lanseerattiin 1990-luvun puolessavälissä kohteena, joka on kehitetty suomalaiseen makuun sopivaksi niin tuotteiltaan kuin tyyliltäänkin.

Ketjun edustamiin arvoihin kuuluvat lisäksi aina tuoreet ruokatuotteet, kuin myös ammattimainen, nopea palvelu kiireisille asiakkaille.

Picnic Kuopio - Kauppakeskus Matkus.

Kuopion Picnic kahvila – ravintolan ruokalistan muodostavat aamiaistuotteet, salaatit, patongit, uuniperunat, lämpimät leivät, välipalat, makeat & bakery tuotteet, sekä kuumat & kylmät juomat.

Picnic patonki Kuopio.

Suosituimpiin ketjun tuotteisiin lukeutuvat varsinkin kahvin oheen tai mukaanotettuiksi välipaloiksi sopivat täytetyt patongit & leivät.

Yksittäisiä ruokalistalta löytyviä helmiä ovat esimerkiksi kana-caesar patonki, tonnikalapatonki, aurajuusto-uuniperunat, lämmin kinkku-juustoleipä, croissantit, pekaanipähkinäviinerit, ja New York juustokakku.

Suomen puitteissa Picnicilllä on kaiken kaikkiaan 38 kahvilaravintolaa, kattaen koko maan alueen Helsingistä Rovaniemelle.

Picnic Kuopio – Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, 1. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
picnic.fi

Voit saada lisätietoja Picnic Kuopio kahvila-ravintolasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/picnicsuomi/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen ketjun ruokalistan uutuus- ja kausituotteisiin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.