Perhehuone – Kauppakeskus Matkus Kuopio

Perhehuone osana Kuopion Kauppakeskus Matkuksen palveluita on suunniteltu erityisesti perheille ja heidän pienimmilleen tarjoten kodinomaista tilaa lepoon ja toimintaan.

Tämä viihtyisä tila on varustettu monipuolisesti, jotta perheet voivat nauttia yhteisistä hetkistä ja tarpeellisista toiminnoista.

Perhehuoneessa on mahdollisuus oleskella, ruokailla, leikkiä ja vaihtaa vaipat.

Perhehuone Kauppakeskus Matkus Kuopio.

Tilassa on käytössä wc, mikrollinen keittiö pöytineen ja tuoleineen aterioita varten. Lisäksi perhehuoneesta löytyy kaksi rauhallista imetysnurkkausta, jotka on rajattu verhoilla tarjoten yksityisyyttä.

Perhehuoneen varusteluun kuuluvat:

 • WC
 • Vaipanvaihtoalue
 • Mikro
 • Keittiön pöytä ja tuolit
 • Kaksi rauhallista imetysnurkkausta
 • Leikkitila
 • Oleskelutilaa
 • Lukolliset lokerot kännykän lataamiselle

Perhehuone sijaitsee Matkuksen toisessa kerroksessa IKEA-tavaratalon puoleisessa päädyssä, tarjoten kätevän paikan perheille levätä ja rentoutua kesken shoppailun tai muun aktiviteetin.

Perhehuone Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, 2. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
matkusshoppingcenter.fi/perhehuone

Lyhyesti Kauppakeskus Matkuksesta – Perhehuone

Kuopion kauppakeskus Matkus tarjoaa kävijöilleen monipuolisen ja viihtyisän ostoselämyksen. Sijaitessaan strategisesti keskeisellä paikalla, Matkus houkuttelee niin paikallisia asukkaita kuin matkailijoitakin laajalla valikoimallaan ja viihtyisällä ympäristöllään.

Matkuksen ytimessä sijaitseva Olopuisto tarjoaa virkistävän tauon shoppailuun. Puisto on suunniteltu ottamaan inspiraatiota alueen luonnosta, tarjoten monipuolisia liikunta- ja huvittelumahdollisuuksia kaikenikäisille. Matkuksen toisessa kerroksessa puolestaan löytyy perhehuone, joka on suunniteltu erityisesti perheille ja pienimmille vieraille tarjoten levon ja toiminnan mahdollisuudet.

Kauppakeskuksen kattava valikoima kattaa tunnetut brändit, muotiliikkeet, ravintolat sekä kodin sisustukseen erikoistuneet myymälät. Matkus on myös loistava paikka herkutteluhetkiin, sillä ravintolamaailma tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja eri makumieltymyksiin.

Matkus on enemmän kuin ostospaikka – se on kohtaamispaikka, jossa viihtyvät niin perheet, ystävät kuin liike-elämän ammattilaisetkin. Kauppakeskuksen helppo saavutettavuus ja laaja palvelutarjonta tekevät siitä Kuopion alueen keskuksen, joka vetää puoleensa monipuolista kävijäkuntaa ympäri vuoden.

Kuopion suurin ostoskeskus

Kauppakeskus Matkus on Kuopion eteläosassa sijaitseva, noin 90 liikkeen ostoskeskus. Se avattiin vuonna 2012 ja on nykyään kaupungin suurin ostoskeskus.

Kauppakeskus Matkuksessa on laaja valikoima kauppoja ja palveluita, mukaan lukien vaatetusliikkeitä, kodinkoneliikkeitä, ravintoloita ja kahviloita. Keskuksessa on myös IKEA-tavaratalo.

Kauppakeskus Matkus on suosittu kohde niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Se tarjoaa monipuoliset ostosmahdollisuudet ja viihtyisän ympäristön.

Kauppakeskus Matkuksen sijainti on hyvä. Se sijaitsee Viitostien varrella, lähellä Kuopion keskustaa. Keskukseen on helppo saapua niin autolla, bussilla kuin kävellenkin.

Kauppakeskus Matkuksen vetonauloja

Kauppakeskus Matkuksessa on useita vetonauloja, jotka houkuttelevat asiakkaita niin kaukaa kuin läheltäkin. Näitä vetonauloja ovat muun muassa:

 • IKEA-tavaratalo, joka on yksi Suomen suurimmista IKEA-tavarataloista
 • Laaja valikoima kauppoja ja palveluita, jotka tarjoavat kaiken tarvitsemasi
 • Viihtyisä ympäristö, jossa on mukava asioida

Kauppakeskus Matkus on hyvä valinta, jos haluat tehdä onnistuneita ostoksia tai viettää mukavan päivän kaupungilla. Keskuksessa on kaikki, mitä tarvitset, ja sen sijainti on loistava.