Partioaitta Kuopio – retkeilykauppa Kuopio

Voit löytää Partioaitta Kuopio myymälän kaupungin puitteissa Kauppakeskus Matkuksesta, osoitteessa Matkuksentie 60.

Vuonna 1928 Helsingissä perustettu yhtiö on Suomen suosituimpia retkeilijöille ja ulkoilijoille tuotteita ja palveluita myyvä ketju.

Kuopion liikkeestä löytyy laaja valikoima laadukkaita varusteita ja vaatetusta ulkona liikkumiseen sekä retkeilyyn.

Partioaitta Kuopio - Kauppakeskus Matkus - retkeilykauppa Kuopio.

Partioaitan toiminnan taustalla olevana ideologiana on pyrkiä edistämään toiminnallaan suomalaisten aktiivista, tervettä, ja toiminnallista elämäntyyliä, joka näkyy myös firman motossa: “Tee jokaisesta päivästä seikkailu”.

Partioaitta teltat Kuopio.

Kauppakeskus Matkuksen retkeilykauppa myy vaatteita valikoimissa, joihin lukeutuvat mm. ulkoiluun soveltuvat takit, liivit, housut, paidat, alusasut, hameet ja mekot, puvut, vaatteiden hoitotuotteet, asusteet, sukat, sekä lasten vaatteet.

Partioaitta rinkat Kuopio.

Retkeily- ja ulkoiluvarusteiden osalta löydät myymälästä esimerkiksi teltat ja telttailutarvikkeet, valaisimia, ulkoiluelektroniikkaa, suunnistustuotteita, kirjallisuutta, makuupusseja ja makuualustoja, retkiruokaa, reppuja, rinkkoja, laukkuja, työkaluja, puukkoja, talviretkeilyvarusteita, sekä muita retkeilyvälineitä.

Keskeinen osa tuotevalikoimia ovat kengät, liikkeessä ollessa tarjolla muun muassa vaelluskengät, vapaa-ajan kengät, talvikengät, urheilukengät, sandaalit, lasten kengät, kenkätarvikkeet, ja saappaat.

Partioaitta Kuopio – Kauppakeskus Matkus – retkeilykauppa Kuopio
Matkuksentie 60, 1. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
partioaitta.fi

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Partioaitta Kuopio myymälästä ja sen tuotevalikoimista on ketjun virallinen Facebook-tili osoitteessa facebook.com/partioaitta/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen yhtiön ajankohtaisiin tarjouksiin, tapahtumiin, sekä paljon muuta.