Olvi Areena – Kuopion jäähalli

Olvi Areena, eli Kuopion jäähalli, sijaitsee Hatsalan kaupunginosan alueella paikkakuntaa, osoitteessa Hannes Kolehmaisen katu 4.

Vuonna 1979 valmistunut jäähalli on Kuopion jääkiekkoilun suurimman seuran, KalPan, kotihalli, jonka lehtereille mahtuu kerrallaan noin 5 300 katsojaa: 3 628 istumapaikkaa, 1 392 seisomapaikkaa, sekä 280 VIP-paikkaa.

Lempinimellä “Niiralan monttu” tunnettu, SEB Leasingin omistama halli tarjoaa talvisin jääkiekkoilun ohella tilat myös taitoluisteluun ja kaukalopallon harrastamiseen. Hallissa ei ole kuitenkaan yleisöluisteluvuoroja.

Olvi Areena - Kuopion jäähalli.

Kesäisin tiloissa järjestetään mm. messuja, näyttelyitä & konsertteja.

Käynti areenan tapahtumassa on monelle mieleenjäävä nähtävyys ja kokemus Kuopion vierailun yhteydessä, oli kyseessä sitten miesten liigajoukkue KalPan, kaukalopallo- ja rullakiekkoseura Kuopio Devilsin, tai naisten liigassa kilpailevan KalPa Naiset -joukkueen ottelu.

Ravintola Pelimies Kuopio - Olvi Areena.

Ravintola Pelimies.

Voit vierailla jäähallissa lisäksi ostoksilla KalPa Shop -myymälässä tai ruokailemassa 120-asiakaspaikan kokoisessa Ravintola Pelimiehessä. Ravintola avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-15 sekä KalPa Hockeyn otteluiden ja suurten tapahtumien yhteydessä.

Olvi Areena pysäköinti - Kuntolaakson pysäköintitalo.

Kuntolaakson pysäköintitalo.

Pysäköintiä varten jäähallin läheisyydessä on elokuussa 2019 valmistunut, Kuntolaakson uimahallin kanssa yhteinen, maksullinen, ja 24 h vuorokaudessa avoinna oleva Kuntolaakson pysäköintitalo, johon sisäänkäynti tapahtuu Suokadun suunnasta.

Pysäköintitalossa on kaikkiaan 358 autopaikkaa, 6 sähköauton latauspistettä, ja 8 invapysäköintipaikkaa, joista jälkimmäiset sijaitsevat lähimpänä jäähallin B-sisäänkäyntiä.

Olvi Areena – Kuopion jäähalli
Hannes Kolehmaisen katu 4
70110 Kuopio
kalpa.fi/olviareena/

Voit saada lisätietoja liittyen Olvi Areena – Kuopion jäähalli kohteen toimintaan ja tapahtumiin seuraamalla paikan virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OlviAreena/.

Lisäksi Ravintola Pelimiehellä on olemassa oma Facebook-tilinsä, joka löytyy osoitteesta facebook.com/RavintolaPelimies/.