OK-Kenkä Kuopio – kenkäliike Kuopio

OK-Kenkä Kuopio kenkäliike toimii kaupungin alueella suositun Kauppakeskus Matkuksen tiloissa, osoitteessa Matkuksentie 60.

Kyseessä vuodesta 2003 toiminnassa ollut, yksityinen ja paikallinen kenkäliike Kuopiossa, joka toimi ensin osana Andiamo-ketjun liikkeenä ja myöhemmin, vuoteen 2021 saakka, osana Kookenkä-ketjua.

Vuodesta 2022 Matkuksessa avoinna ollut liike tarjoaa laajan valikoiman merkkikenkiä koko perheelle.

OK-Kenkä Kuopio - Kauppakeskus Matkus.

Valikoimastamme löytyvät kengät niin naisille, miehille kuin lapsillekin ja lisäksi myymälässä on tarjolla kenkäratkaisut ongelmajaloille.

Tuotemerkkeinä kenkäliikkeestä löytyvät muun muassa Affenzahn, ARA, Björn Borg, Bugatti, Copenhagen Shoes, Duffy, ECCO, Froddo, Migant, Palladium, Pomar, Rieker, Sievi, Skechers, Tamaris, Ten Points, sekä Vans.

Kohokohtana valikoimissa on mm. Kuopion suurin valikoima amerikkalaisen Vans-kenkämerkin tuotteita.

OK-Kenkä Kuopio – kenkäliike Kuopio
Matkuksentie 60, 2. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
ok-kenka.fi

Voit saada lisätietoja OK-Kenkä Kuopio myymälästä seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median kanavia, kuten Facebookia (facebook.com/kookenkakuopio).

Liikkeellä on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/kookenka_kuopio/.

Kauppakeskus Matkus – OK-Kenkä Kuopio

Kauppakeskus Matkus, jossa OK-Kenkä operoi, sijaitsee Kuopiossa, Pohjois-Savossa, ja se on yksi alueen suurimmista kauppakeskuksista.

Matkus tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia liikkeitä, palveluita ja viihdettä, mikä tekee siitä suositun kohteen niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin.

Kauppakeskus on tunnettu laajasta ja monipuolisesta valikoimastaan, johon kuuluvat vaate- ja kenkäkaupat, elektroniikka-, kodintekniikka- ja huonekaluliikkeet sekä ruokakaupat. Lisäksi siellä on kahviloita, ravintoloita ja muita palveluita, jotka tekevät kauppakeskusvierailusta kokonaisvaltaisen ja viihtyisän.

Matkus on usein suunniteltu modernisti ja tarjoaa asiakkailleen viihtyisän ostosympäristön. Lisäksi se järjestää erilaisia tapahtumia, kuten alennusmyyntejä, lanseeraustapahtumia ja muita aktiviteetteja kiinnostavien asiakaskokemusten tarjoamiseksi.

Matkus sijaitsee kätevällä paikalla Kuopion kaupungin laitamilla, jonne on helppo päästä autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Kauppakeskuksessa on runsaasti parkkipaikkoja asiakkaille.

Suosittuja kenkämalleja Suomessa

Suomessa suosittuja kenkämerkkejä ovat muun muassa Nike, Adidas, Converse, Ugg Australia, Dr. Martens ja New Balance.

Nike Air Max -mallit ovat suosittuja niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin. Ne ovat mukavia, kestäviä ja tarjoavat hyvän tuen.

Adidas Stan Smith -mallit ovat klassinen valinta, joka sopii niin miehille kuin naisillekin. Ne ovat tyylikkäät ja kestävät, ja niitä on saatavilla useissa eri väreissä.

Converse Chuck Taylor All Star -mallit ovat toinen klassinen valinta, joka on ollut suosittu jo vuosikymmenien ajan. Ne ovat mukavat ja tyylikäs valinta jokapäiväiseen käyttöön.

Ugg Australia -talvikengät ovat suosittuja erityisesti talvella. Ne ovat lämpimiä ja mukavia, ja niitä on saatavilla useissa eri malleissa.

Dr. Martens -maiharit ovat suosittuja sekä nuorten että vanhempien keskuudessa. Ne ovat kestävät ja tyylikäs valinta, ja niitä on saatavilla useissa eri malleissa ja väreissä.