NP Housukauppa Kuopio – Kauppakeskus Matkus

NP Housukauppa Kuopio toimii kaupungin puitteissa Kauppakeskus Matkuksen tiloissa, osoitteessa Matkuksentie 60.

Yhtiö, jolla on taustanaan yli 100-vuotinen historia, tarjoaa asiakkailleen, naisille ja miehille, hyvin istuvia, aikaa ja kulutusta kestäviä housuja. Laadukasta asiantuntevaa palvelua tarjotaan sekä myymälöissä että verkkokaupassa.

Housukaupan tarina

Yhtiön taustalla on ihmisläheisiä, auttavaisia ja intohimoisia henkilöitä, jotka ovat omistautuneet designin, palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen.

NP Housukauppa Kuopio.

Jokaiselle työntekijälle on tärkeää löytää asiakkaille oikeat tuotteet oikeaan vuodenaikaan. Firma tutkii, seuraa aikaa ja hyödyntää yhtiön pitkää historiaa tämän päämäärän saavuttamiseksi.

Toiminta ja arvot

Asioimalla NP Housukauppa Kuopio myymälässä, joka on ollut avoinna vuodesta 2022, saat aina toimivaa housuosaamista ja palvelua, joka kehittyy asiakastarpeiden mukaan.

Henkilökohtaisen palvelun lisäksi yhtiö uskoo, että digitaaliset palvelut helpottavat asiakkaita housuostoksissa. Housukauppa osaa niin arki-, työ- kuin kotoiluhousutkin, ottaen huomioon erilaiset vartalotyypit ja tarpeet eri tilanteisiin.

Valikoima

Asiakas on aina Housukaupan toiminnan keskiössä, ja tavoitteena on tarjota mukava ostokokemus. Yhtiö kuuntelee asiakkaidensa toiveita herkällä korvalla ja kehittää tuotteitaan mallillisesti ja laadullisesti.

Verkkokaupan lisäksi firma tarjoaa fyysisiä myymälöitä Kuopion ohella mm. Lahdessa, Tampereella ja Helsingin Triplassa.

Miesten housuvalikoimiin lukeutuvat farkut, jerseyt, chinot, sametit, ja puuvillahousut, joiden oheen kaupan on erilaisiin tyyleihin sopivia vöitä.

Naisten valikoima Kuopion vaateliikkeessä puolestaan sisältää mm. housut, farkut, jerseyt, värifarkut, samettihousut, ja vyöt.

Tulevaisuus

Brändin laadukkaat, kestävät, ajattomat ja mukavat housut tuotetaan tarkoin valituilla Euroopan tehtailla, painotuksena ekologisuus ja vastuullisesti tehdyt tuotteet. Nykyisin Housukaupan tuotteita valmistetaan Virossa, Italiassa, Turkissa ja Portugalissa.

Tulevaisuuden tavoitteena firmalla on etenkin laajentaa housuvalikoimaansa ja laajentaa myymälävalikoimaa uusille paikkakunnille.

NP Housukauppa Kuopio
Matkuksentie 60, 2. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
housukauppa.fi

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja NP Housukauppa Kuopio myymälästä on seurata brändin virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia (facebook.com/housukauppa/) tai Instagrammia (instagram.com/housukauppafi/).

NP Housukauppa Kuopio – yhtiön historia

Aino Rosendahl (o.s. Tuominen) työskenteli ulkopuolisessa palveluksessa ompelimossa erilaisissa tehtävissä 10 vuoden ajan ennen kuin hän, vahvan kokemuksen kartuttuaan, päätti ryhtyä yrittäjäksi. Aino uskoi vahvasti omaan osaamiseensa ja korkeaan laatuun, ja tämä usko on kantanut useiden sukupolvien ajan. NP on ollut ja on edelleen vahva suomalainen perheyritys ja vaatetuksen asiantuntija vuodesta 1919 lähtien, jolloin Aino aloitti yritystoiminnan. NP tarjoaa nykyään laajan valikoiman naisten ja miesten housuja ja jatkaa uusien tuotteiden kehittämistä.

Vuodet 1919-1929

Hänen Lahden keskustaan perustamansa yhden naisen ompelimo laajeni merkittävästi vuonna 1928, kun hankittiin Suomen ensimmäiset sähkömoottoreilla toimivat ompelukoneet tehdasrakennukseen. Vaatteiden sarjatuotanto käynnistyi, ja Aino Rosendahlin vaikutus valmistukseen oli merkittävä.

Vuodet 1930-1940

1930-luvulla Naisten Pukutehdas Oy:llä oli yli 200 työntekijää, mutta sota-aikana tehtailla keskityttiin sota-ajan tuotantoon. Vuonna 1939 valmistettiin armeijan kesäpuseroita ja lumipukuja. Vuosikymmenen lopulla tehdas siirtyi Mestarinkatu 10:een Sopenkorpeen, Lahden alueelle.

Vuodet 1950-1960

Jälleenrakentamisen aikana Naisten Pukutehdas Oy suunnitteli vaatteita naisille ja tytöille. Muodikkaat hiihtoanorakit ja turkiskaulukselliset takit olivat 50-luvun tärkeitä tuotteita. 1966-1968 tehdas muutti Hollolaan ja laajensi vientiä pohjoismaihin.

Vuodet 1970-1980

1970-luvulla otettiin käyttöön ATK-pohjainen hinnoittelu ja tuotannonsuunnittelu. NP toi markkinoille Nina & Pii tuotemerkit, joista Nina edusti perinteisempää linjaa ja Pii nuorekkaampaa ja muodikasta. Tehdas alkoi myös tehdä sarjatuotantoa, ja Salpakankaan tehtaalla otettiin käyttöön oma housutuotantolinja. 1980-luvulla lanseerattiin Fonttana-mallisto, joka edusti juhlavaatteita ja näyttävyyttä.

Vuodet 1990-2000

1990-luvulla NP panosti voimakkaasti vientimarkkinoihin ja toi markkinoille NP Pants -konseptin. Samalla rakennettiin oma myymäläketjukonsepti, ja vuonna 2006 avattiin ensimmäinen NP-myymälä. Vuotta myöhemmin otettiin käyttöön verkkokauppa.

Vuodet 2010-2020

2010-luvulla keskityttiin erityisesti naisten housuihin, ja NP-housukonsepti jatkoi kehittymistään. Yritys avasi omia liikkeitä kauppakeskuksiin ja kehitti sähköisiä palvelukanavia. NP jatkoi myös innovatiivista työtään kehittämällä sähköisen housu-id:n, jonka avulla asiakkaat voivat tulevaisuudessa luottaa tallennettujen mittojensa kertovan heille sopivat tuotteet.

Vuodet 2020 ja eteenpäin

Vuonna 2021 NP laajensi housuvalikoimaansa esittelemällä Fit4Man -miesten housumalliston. Samalla jatkettiin uusien verkkokaupan palveluiden kehittämistä asiakkaiden ostokokemuksen parantamiseksi. Housuvalikoima laajenee entisestään miesten tuotteisiin, ja Fit4Man- ja MAC-tuotemerkin housuja voi ostaa verkkokaupan lisäksi Triplan, Tampereen ja Lahden myymälöistä. Aino Rosendahlin perustama NP jatkaa vahvana ja innovatiivisena toimijana, pyrkien tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita ja istuvia vaatteita.