Nanso myymälä Kuopio – Kauppakeskus Aapeli

Nanso myymälä Kuopio toimii kaupungin puitteissa ydinkeskustan alueella sijaitsevassa Kauppakeskus Aapelissa (Kauppakatu 28).

Vuonna 1921 Pirkanmaalla perustettu yhtiö tarjoaa Kuopion liikkeessään (joka on ollut avoinna heinäkuusta 2015) naisten vaatteita ja asusteita, kodintuotteita, sekä sukkatuotteita.

Tuotemerkki on tunnettu suomalaisesta muotoilustaan ja aidoista, kestävistä materiaaleista, tuotteisiin, joissa yhdistyvät hyvä olo ja kaunis arki.

Nanso myymälä Kuopio - Kauppakeskus Aapeli.

Nanson aikaa kestävissä mallistoissa heijastuvat teemoina etenkin skandinaavinen selkeys ja uniikit printit, joissa vaatteiden suhteen tavoitteena on, että niihin haluaa pukeutua aina.

Naisten vaatteiden osalta liikkeessä ovat kaupan takit, jakut ja liivit, neuleet, mekot, paidat ja tunikat, housut ja haalarit, hameet, pellavavaatteet, collegevaatteet, yöasut ja oloasut, joogavaatteet, kuin myös laukut ja asusteet.

Kodintuotteista Nansolta löytyvät lakanat, pyyhkeet, tyynynpäälliset ja torkkupeitot, kun taas sukkakokoelmiin lukeutuvat sukat, sukkahousut ja leggingsit, muotoilevat ja tukevat tuotteet, sekä curvy -mallisto.

Nanso myymälä Kuopio – Kauppakeskus Aapeli
Kauppakatu 28, 1. kerros, Kauppakeskus Aapeli
70110 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18, lauantai 10-16
nanso.com

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Nanso myymälä Kuopio toimipaikasta on seurata yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/nanso/.

Facebook-sivulle tulee tietoja muun muassa liikkeiden alennusmyynneistä, Nanson uutuusmallistoista, sekä paljon muuta.