Musti ja Mirri Kuopio – 4 myymälää & aukioloajat

Musti ja Mirri Kuopio ketjuun kuuluu kaupungin alueella neljä myymälää, mukaanlukien yksi Kauppakeskus Kolmisopessa (Kolmisopentie 1).

Yhtiön toimipaikat ovat lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikkeitä, joista löydät monipuolisen ja ajankohtaisen tuotevalikoiman sekä erilaisia oheispalveluita.

Pääosa kaupan olevista tuotteista on koirille ja kissoille, mutta liikkeissä on tarjolla lisäksi tarvikkeita muun muassa jyrsijöille, kaneille, akvaariokaloille, sekä linnuille.

Musti ja Mirri Kuopio - Kauppakeskus Matkus.

Kauppakeskus Matkus.

Valikoimiin kuuluvat kuivat ja kosteat ruoat, kissanhiekat, sekä oheistarvikkeet aina pannoista kuppeihin ja leluista turkinhoitotuotteisiin saakka.

Tuotevalikoimissa on muistettu myös omistajia, sillä voit ostaa myymälöistä vaikkapa treeniliivejä tai laadukkaita ulkoilutakkeja.

Musti ja Mirri Kuopio Savilahti.

Savilahti.

Huomaa, että myymälöissä ei kaupata lainkaan itse lemmikkieläimiä, vaan vain ruokia ja tarvikkeita lemmikkieläinten hoitamiseen & hyvinvointiin.

Musti ja Mirri lemmikkieläinkauppa on perustettu vuonna 1988, ja sillä on nykyään myymälöitä kautta maan etelän Ahvenanmaasta ja pohjoisen Rovaniemelle asti.

Musti ja Mirri Kuopio – osoitteet & aukioloajat

Kolmisoppi
Kolmisopentie 1, Kauppakeskus Kolmisoppi
70780 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-18, sunnuntai 11-18
Oheispalvelut: fysioterapia ja hieronta, koirien turkinhoitopalvelut, koulutuspalvelut, kynsienleikkaus
mustijamirri.fi

Matkus
Matkuksentie 60, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18

Päiväranta
Päivärannantie 18 (K-Citymarketin yhteydessä)
70420 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18

Savilahti
Savilahdentie 14
70700 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-17, sunnuntai 12-16

Voit saada lisätietoja Musti ja Mirri Kuopio liikkeistä ja niiden palveluista seuraamalla toimipisteiden virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Matkuksen myymälän Facebookia osoitteessa facebook.com/mustijamirrimatkus/.

Sosiaalisen median sivuille tulee tietoja muun muassa liikkeissä tarjolla olevista ajankohtaisista tuotteista & palveluista, aukioloaikojen muutoksista, sekä paljon muuta.