Motorsport Kuopio – karting rata Kuopio

Motorsport Kuopio, suosittu elämyskeskus & karting rata Kuopio alueella, toimii osoitteessa Siikaranta 3a.

Kyseessä on monipuolinen viihdekeskus, pääpainona eKarting, jossa pääset ajamaan jännittävää rataa huippulaadukkailla ekologisilla sähköautoilla joko yksin tai porukalla.

Motorsport Kuopio - karting rata Kuopio.

Ekartingin ohella keskus sisältää ajosimulaattoreita, muita virtuaalisia viihdevaihtoehtoja, Legends-testit (perinteisiin 30- ja 40-lukujen amerikkalaisiin coupe- ja sedan-malleihin perustuvat autot), sekä Ferrarilounge – vuokrattavissa oleva illanviettopaikka ratanäkymällä, konsolipeleillä ja biljardipöydällä.

Ajosimulaattorit Kuopio - Motorsport Kuopio.

Tilat ovat vuokrattavissa monipuolisesti erilaisiin yksityis- ja yritystapahtumiin, vaikkapa lasten synttäreille.

Motorsportin kokoushuone, joka on muutettavissa kokonaisvaltaiseksi peli- ja viihdehuoneeksi, sisältää tilana muun muassa 4K/3D videotykin, 120 tuumaisen valkokankaan, ja ajosimulaattori Force Dynamicsin.

Nähtävyydessä vierailusi yhteydessä voit käyttää keskuksen kahviopalveluita, tarjolla ollessa esimerkiksi jäätelöä, kahvia/teetä, pientä purtavaa, sekä virvokkeita.

Motorsport Kuopio – karting rata Kuopio
Siikaranta 3a
70620 Kuopio
Aukioloajat: tiistai-torstai 15-19, perjantai 14-19, lauantai 11-19, sunnuntai 12-16
motorsportkuopio.fi

Voit saada lisätietoja Motorsport Kuopio – karting rata Kuopio toimipaikasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/motorsportkuopio/.

Viihdekeskuksella on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/motorsportkuopio.fi/, johon tulee päivityksi mm. liittyen paikan aukioloaikojen muutoksiin, tapahtumiin, ja paljon muuta.