Moda Kuopio – vaateliike Kuopio

Moda Kuopio vaateliike sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa, osana Kauppakeskus Aapelin palveluita osoitteessa Haapaniemenkatu 15.

Kotimaiseen ketjuun kuuluvassa naisten ja miesten pukeutumisen erikoisliikkeessä on kaupan monipuolinen valikoima muotia ja laatuvaatteita niin arkipäivään kuin juhliinkin.

Kotimaista alkuperää olevien tuotemerkkien ohella vaateliikkeen hyllyillä on edustettuina useita kansainvälisiä laatumerkkejä, esimerkkeinä Tommy Hilfiger, Calvin Klein Jeans, ja GANT, kokonaisuutena, josta myymälän ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään sinua löytämään parhaimmat vaihtoehdot tarpeisiisi.

Moda Kuopio vaateliike - Kauppakeskus Aapeli.

Ketjun Kuopion vaateliike on kaupungin suurin yksityisen kauppiaan vetämä muotimyymälä kaikenikäisille naisille ja miehille, jonka oheispalveluihin kuuluvat myös pukeutumisneuvonta, vaatteiden muutos- ja korjaustyöt, sekä Tailored by Turo -mittamuutospalvelut.

Myymälä on erinomaisella paikalla keskustan Kauppakeskus Aapelissa, johon on helppo tulla pidemmänkin matkan päästä, sillä kauppakeskuksen parkkihallissa on tarjolla 1 tunnin ilmainen pysäköinti.

Moda on taustoiltaan kotimainen ja kauppiasvetoinen, nykyään kooltaan Suomen suurin naisten ja miesten pukeutumisen erikoisliikeketju. Kukin liike on itsenäinen ja sovittaa toimintansa oman paikkakuntansa asiakkaiden tarpeita parhaiten vastaaviksi.

Moda Kuopio vaateliike
Haapaniemenkatu 15, 1. kerros, Kauppakeskus Aapeli
70100 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10:30-18, lauantai 10-16
modakuopio.fi

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Moda Kuopio myymälästä on seurata sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/Kuopionmoda/.

Modalla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/modakuopio/, johon tulee päivityksiä myymälän tarjouskampanjoista, uutuustuotteista, sekä paljon muuta.

Moda-ketjun taustoja – Moda Kuopio vaateliike

MODA on suomalainen vaatekauppaketju, joka myy naisten ja miesten muotia. Se perustettiin vuonna 2007 ja sillä on tällä hetkellä yli 50 myymälää Suomessa ja Virossa.

MODAn tavoitteena on tarjota asiakkailleen laajan valikoiman laadukkaita ja trendikkäitä vaatteita edulliseen hintaan. Kauppaketjun valikoimaan kuuluu muun muassa vaatteita arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan. MODA myy myös asusteita, kenkiä ja kodintekstiilejä.

Löydät MODA-myymälöistä kansainväliset tunnetut tuotemerkit ja ainutlaatuisen, kotimaista alkuperää olevan s.t.i.-malliston, joka on kokonaisuudessaan myynnissä vain MODASSA.

Yhtiö on nykyään yksi suosituimmista vaatekauppaketjuista Suomessa, joka on tunnettu hyvästä asiakaspalvelustaan ja kilpailukykyisistä hinnoistaan.

MODAn verkkokauppa on saatavilla Suomessa ja Virossa. Verkkokaupassa voi ostaa tuotteita ympäri vuorokauden ja tuotteet toimitetaan kotiin tai lähimpään postilaatikkoon.

MODA on hyvä vaihtoehto suomalaisille, jotka etsivät laadukasta ja trendikästä muotia edulliseen hintaan.

Kukin myymälä, myös Kuopion suhteen, toimii oman paikkakuntansa asiakkaiden ehdoilla ja kauppiaat sopeuttavat valikoimansa ja toimintansa juuri omien asiakkaidensa tarpeita parhaiten vastaavaksi.

MODA-ketjutoiminnasta vastaa kauppiaiden omistama Texmoda Fashion Group -osuuskunta.