Mekonomen Kuopio – autohuolto & autokorjaamo Kuopio

Mekonomen Kuopio, erinomainen autohuolto & autokorjaamo Kuopio vaihtoehto, toimii kaupungissa kahdella toimipaikalla, mukaanlukien osoitteessa (Savilahdentie 12).

Ruotsalaista alkuperää oleva ketju huoltaa ja korjaa Kuopion toimipisteillään kaikkia automerkkejä, niin uusia kuin vanhojakin, aina autonvalmistajan huoltosuosituksia noudattaen.

Korjaus- ja huoltotöiden toteutuksessa yhtiön mekaanikot ja autoteknikot yhdistävät vuosien kokemuksen ja ammattitaidon parhaimpaan, moderniin tekniikkaan.

Mekonomen Kuopio Savilahdentie - autohuolto & autokorjaamo Kuopio.

Savilahdentie.

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia huoltoihin ja korjauksiin, joiden ohella saat aina vähintään 3 vuoden takuun varaosille.

Konsernina Mekonomen Group on luotettava, kooltaan Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju, joka operoi omaa tukkuliikettään ja jolla on yli 460 myymälää & yli 3 400 Franchising-korjaamoa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa, sekä Islannissa.

Suomessa yhtiö on toiminut loppuvuodesta 2010 ja tätä nykyä sen autokorjaamoja on yli 70 paikkakunnalla, myös Ahvenanmaalla.

Mekonomen Kuopio – autohuolto & autokorjaamo Kuopio

Oppipojankuja (Puijon Autohuolto)
Oppipojankuja 8
70780 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-17
mekonomen.fi

Savilahdentie (Autohuolto Herman)
Savilahdentie 12
70700 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 7-17

Voit saada lisätietoja Mekonomen Kuopio – autohuolto & autokorjaamo Kuopio toimipaikoista seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten muun muassa Savilahdentien keskuksen Facebookia (facebook.com/AutohuoltoHermanOy/).

Facebook-sivulle tulee päivityksiä liittyen esimerkiksi ajankohtaisiin tarjouksiin, aukioloaikojen muutoksiin, ja paljon muuta.