Matkailukeskus Kuopion Saana

Matkailukeskus Kuopion Saana sijaitsee Bellanrannassa, kauniin Kallaveden äärellä, osoitteessa Siikaranta 12.

Kesästä 2019 avoinna ollut matkailukeskus yhdistää saman katon alle upeat kylpylä- ja saunaelämykset, korkeatasoiset ravintolapalvelut, vierasvenesataman, sekä lukuisia tapahtumia ja aktiviteetteja.

Asiakkaana voit tulla Saanaan virkistymään, ravitsemaan sieluasi ja kehoasi, rentoutumaan, juhlimaan, tai pitämään kokousta & seminaaria.

Matkailukeskus Kuopion Saana.

Yksi keskuksen kohokohtia on sen ravintola, jossa ruokalista on rakennettu lähiruoan käyttöön pohjautuvasti, tarjoten upeita makuja, joista on hieno nauttia terassilta olevien silmiä hivelevien näköalojen maustamana.

Kuopion Saana ravintola.

Esimerkkeinä menneiltä ruokalistoilta ovat vaikkapa Savolaista härkää (härän ulkofilee, sienihollandaise, paahdettuja juureksia, timjamiperunaa) sekä Saana Burger (Liepuskan briossi, 150 g hampurilaispihvi, karamellisoitua sipulia, pekonia, tomaattia, Peltolan blue-juustoa, Myrttisen suolakurkkua, salaattia, rakuunamajoneesia, BBQ -kastiketta).

Kuopion Saana - Kuopion nähtävyydet.

Matkailukeskuksen suosittu spa & kylpylä sisältää 30-paikkaisen yleissaunan, sisäporealtaan, kaksi putoussuihkua, sekä elämyssuihkun ja lämmitettäviä lepotuoleja.

Kylpylän ulkoalueilla on puolestaan savusauna, kaksi lämminvesiallasta, ja talvisin avanto.

Spa & kylpylä Kuopio.

Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi tilaussauna eli VIP-Saana, joka on erinomainen paikka monenlaisiin tilausuuksiin – muun muassa kokoukset, tiimipäivät, saunaillat, polttarit tai asiakastilaisuudet.

Matkailukeskuksessa vierailusi yhteydessä voit käyttää myös lähialueella olevia muita seikkailupalveluja, tasokasta kuntosalia ja ryhmäliikuntatilaa, sisäkartingrataa, oheisharjoittelukeskusta, urheiluvälinelainaamoa, citygolfia ja käydä esittelykierroksia tarjoavalla panimolla.

Näiden ohella Kallavesi on käytössäsi erilaisten risteilyjen, kanoottiretkien tai vaikka SUP-poolon merkeissä.

Matkailukeskus Kuopion Saana
Siikaranta 12
70620 Kuopio
Aukioloajat (spa): maanantai 11-20, tiistai-torstai 11-21, perjantai-lauantai 11-22, sunnuntai 12-18
Aukioloajat (ravintola): maanantai 11-14 (lounas), tiistai-torstai 11-14 (lounas), 16-21 (a la carte), perjantai 11-14 (lounas), 15-21 (a la carte), lauantai 11 ja 13 (brunssi-katsaukset)
Aukioloajat (baari): tiistai-lauantai 11-21, sunnuntai 12-18
kuopionsaana.fi

Voit saada lisätietoja Matkailukeskus Kuopion Saana palveluista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/kuopionsaana/.

Keskuksella on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/kuopionsaana/.