Luhta Kuopio myymälä – vaateliike Kuopio

Luhta Kuopio myymälä sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa olevasta Kauppakeskus Aapelissa, osoitteessa Kauppakatu 28.

Löydät kotimaisen vaatekaupan ketjun Kuopion liikkeistä etenkin rentoja, casual- ja sportswear-henkisiä vaatteita ja asusteita naisille, miehille & lapsille.

Näistä sportswear-tyyliseen pukeutumiseen löytyy monipuolisesti erilaisia yhdistelmiä moneen menoon, aina arkiulkoilusta hiihtämiseen ja tenniksen pelaamiseen.

Luhta Kuopio myymälä - vaateliike Kuopio.

Naisten valikoimiin lukeutuvat sekä tekniset että muodikkaat ulkoiluvaatteet, ulkoiluvaatteita kaupunki-olosuhteisiin, fitness-vaatteita, vaatetusta hiihtämiseen ja lasketteluun, tyylikkäitä asusteita, kuin myös kesävaatteita ja tennisvaatetusta.

Kategorioina naisille löytyvät hupparit, liivit, uima-asut, hameet, takit, fleecet & midlayerit, neuleet, paidat, topit, housut, päähineet, käsineet & lapaset, kaulaliinat & tuubit, sukat, sekä vyöt.

Luhta Kuopio - Kauppakeskus Aapeli.

Miesten osalta Luhdan valikoimat kattavat muun muassa tekniset vaatteet hiihtoon & lasketteluun, ulkoiluvaatteita, ulkoiluvaatteita kaupunki-olosuhteisiin, ja asusteita.

Tuoteryhminä miehet voivat shoppailla takeista, liiveistä, fleeceistä & midlayereistä, huppareista, neuleista, paidoista, housuista, neuleista, päähineistä, käsineistä ja lapasista, huiveista ja tuubeista, kuin myös vöistä.

Myös lapsille löytyy vaateliikkeestä valikoimia, kuten kestäviä ja tyylikkäitä takkeja, haalareita, paitoja, ja housuja.

Myymälän taustalta löytyvä L-Fashion Group konserni omistaa Luhdan ohella myös joukon muita tunnettuja merkkejä, kuten Rukka, Skila, Story, James, sekä Ril’s.

Luhta Kuopio myymälä – vaateliike Kuopio
Kauppakatu 28, 1. kerros, Kauppakeskus Aapeli
70110 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18, lauantai 10-16
luhta.com

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Luhta Kuopio myymälä toimipaikasta on seurata yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/Luhtabrandstore/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen uutuusmallistoihin, liikkeiden alennusmyynteihin, sekä paljon muuta.