Live4 – sisustusliike Kuopio

Live4 sisustusliike Kuopio toimii kaupungin keskustassa sijaitsevassa Kauppakeskus Aapelissa, osoitteessa Kauppakatu 28.

Syyskuusta 2018 asiakkaille avoinna ollut sisustusmyymälä tarjoaa valikoiman skandinaavistyylisiä kodin sisustustuotteita.

Painotuksena tuotevalikoimassa ovat kodin sisustustuotteet ja matot ajankohtaisilta ykkösmerkeiltä ja isoilta toimittajilta Suomesta, Ruotsista, ja Tanskasta.

Live4 - sisustusliike Kuopio - Kauppakeskus Aapeli.

Näihin brändeihin sisältyvät esimerkiksi Ernst, Anno, Fondaco, Storefactors, House Doctor, dbkd, Ib Laursen, sekä Svanefårs.

Pääkategorioina myymälän valikoimissa ovat tekstiilit, sisustustuotteet, keittiötuotteet, tuotteet syömiseen ja juomiseen, kylpyhuoneen tuotteet, korut ja asusteet, vanerituotteet, paperi- ja toimistotuotteet, sekä tuotteet pihalle & puutarhaan.

Sisustuskategorian päätuotteita ovat kynttilät ja kynttilänjalat, lyhdyt, huonetuoksut, ruukut ja maljakot, korit ja säilytys, naulakot, koukut, nupit, hyllyt ja hyllynkannattimet, peilit ja valaisimet, sekä amppelit.

Sisustusliike Kuopio - Live4.

Valikoimiin lukeutuu lisäksi kotimaisten pientekijöiden koruja, kortteja, ja keramiikkaa.

Voit ostaa sisustusliikkeestä myös ihanat ja laadukkaat lastentuotteet Liewoodilta ja erilaisia kivoja lahja- ja tuliaistuotteita.

Myynnissä olevissa tuotteissa painotuksena ovat etenkin luonnonmukaisuus, ekologisuus, ja ajattomuus.

Yhtiö palveluvalikoimaan sisältyvät tuotemyynnin ohella sisustussuunnittelut ja stailaukset Kuopion alueella sekä yrityslahjapaketit.

Live4 – sisustusliike Kuopio
Kauppakatu 28, 1. kerros, Kauppakeskus Aapeli
70100 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 11-18, lauantai 10-15
live4.fi

Voit saada lisätietoja Live4 sisustusliike Kuopio myymälästä seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/live4sisustusjalifestyle/.

Firmalla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/live4_home/, johon tulee päivityksiä muun muassa uutuustuotteista, aukioloaikojen muutoksista, ja paljon muuta.