Lindex Kuopio – 2 myymälää & aukioloajat

Voit valita kahdesta Lindex Kuopio myymälästä kaupungin alueella, joista toinen sijaitsee keskustan alueella, osoitteessa Haapaniemenkatu 14-18.

Stockmann-konsernin omistaman ketjun kauppojen tuotevalikoimissa on laaja valikoima erilaisia tuotteita, mukaan lukien alusvaatteita, naisten vaatetusta, lasten vaatteita, sekä kosmetiikkaa.

Alunperin Ruotsissa perustettu Lindex tunnetaan korkean laatunsa ohella edullisista kokoelmistaan, joissa kaikki on mietitty tarkkoja yksityiskohtia myöten ja joita on helppo yhdistellä toimiviksi kokonaisuuksiksi.

Lindex Kuopio.

Ketju haluaakin tarjota asiakkailleen mahdollisuuden pukeutua inspiroivalla ja edullisella tavalla.

Kummastakin Kuopion myymälästä löytyy monipuolinen valikoima alusvaatteita, naisten vaatetusta sekä lastenvaatteita, joita voit ostaa myös firman verkkokaupan kautta.

Lindex Kuopio myymälät – osoitteet & aukioloajat

Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
Osastot: naiset, alusvaatteet, lapset, sukat & sukkahousut, Female Engineering
lindex.com/fi/

Keskusta
Haapaniemenkatu 14-18
70110 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 10-17
Osastot: naiset, alusvaatteet, lapset, sukat & sukkahousut, Lindex Beauty, Female Engineering

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Lindex Kuopio myymälöistä on seurata ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/Lindex/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen ketjun ajankohtaisiin uutuustuotteisiin, tarjouksiin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.

Lindexin taustoja ja historiaa

Lindex on ruotsalainen vaatekauppaketju, joka on perustettu vuonna 1954 ja jonka pääkonttori sijaitsee Göteborgissa, Ruotsissa. Ketjulla on yli 400 myymälää 34 maassa, mukaan lukien Pohjoismaat, Baltia, Balkan, Keski-Eurooppa ja Lähi-itä.

Yhtiön myymälöiden tuotevalikoimassa on naistenvaatteita, naisten alusvaatteita, lastenvaatteita ja meikkejä. Lindexin tavoitteena on tarjota laadukasta muotia kohtuulliseen hintaan.

Firma on tätä nykyä yksi Suomen suosituimmista vaatekauppaketjuista, jolla on maassa yli 50 myymälää.

Historia

Lindexin perustivat vuonna 1954 Rolf Lindström ja Bengt-Olof Johansson. Ensimmäinen myymälä avattiin Alingsåsissa, Ruotsissa.

Yhtiö laajeni nopeasti Ruotsiin ja muihin Pohjoismaihin. 1980-luvulla firma avasi myymälöitä Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. 2000-luvulla Lindex laajeni Lähi-itään.

Tuotevalikoima

Lindexin tuotevalikoimassa on naistenvaatteita, naisten alusvaatteita, lastenvaatteita ja meikkejä.

Naistenvaatteiden valikoimassa on muun muassa mekkoja, housuja, paitoja ja takkeja. Alusvaatteiden valikoimassa on muun muassa rintaliivejä, alushousuja ja pyjamasettejä. Lastenvaatteiden valikoimassa on muun muassa vaatteita vastasyntyneille, vauvoille, lapsille ja nuorille. Meikkien valikoimassa on muun muassa huulipunaa, meikkivoidetta ja ripsiväriä.

Kestävä kehitys ja sosiaalinen vastuu

Yhtiö on sitoutunut kestävään kehitykseen. Lindex käyttää kierrätettyjä materiaaleja ja pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan.

Firma on sitoutunut sosiaaliseen vastuuteen. Lindex tukee muun muassa työllisyyttä ja koulutusta kehitysmaissa.

Lindex Suomessa

Lindexillä on yli 50 myymälää Suomessa. Myymälät sijaitsevat kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Lindex on yksi Suomen suosituimmista vaatekauppaketjuista, jonka asiakkaita ovat kaikenikäiset naiset ja lapset.