Life Kuopio – lisäravinnekauppa Kuopio

Life Kuopio lisäravinnekauppa toimii suositun Matkus kauppakeskuksen tiloissa, osoitteessa Matkuksentie 60.

Kuopion myymälässä, joka kuuluu valtakunnalliseen ketjuun, on kaupan kattava valikoima luontaistuotteita, lisäravinteita, urheiluravinteita, luonnonkosmetiikkaa, ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, ja paljon muuta.

Keskeisinä tuotekategorioina liikkeen hyllyiltä ovat allergia, energisyys, elintarvikkeet, iho, hiukset ja kynnet, kivennäis- ja hivenaineet, kirjat, kosmetiikka, matkalle, miesten tuotteet, mieliala, muisti, stressi…

Life Kuopio - Kauppakeskus Matkus - lisäravinnekauppa Kuopio.

…painonhallinta, puhdistus, paasto, rasvahapot, raskaus, pienet lapset, seksuaaliterveys, naisten tuotteet, nivelet, lihakset, luusto, näkö, kuulo, superfood, sydän, verenkierto, kolesteroli, uni, vilustuminen, vatsa, suolisto, vitamiinit, unenlaatu, urheilu ja kuntoilu, vastustuskyky, ja muut tuotteet.

Muiden valmistajien tuotteiden ohella ketju kauppaa omia Life-tuotteitaan, jotka on kehitetty yhtiön omien asiantuntijoiden toimesta, ideoiden tuotteisiin tullessa usein joko asiakkailta tai myymälöiden henkilökunnilta.

Lisäravinnekauppa Kuopio - Life Kuopio - Kauppakeskus Matkus.

Koska lisäravinnekaupan valikoima on niin monipuolinen, sinun kannattaa käyttää hyödyksi kaupoista löytyviä asiantuntevia asiakaspalvelijoita vinkkeihin, opastukseen, ja apuun juuri tarpeisiisi olevien tuotteiden valinnassa.

Yhtiö, joka on osa Life Europe AB -konsernia (jonka omistaa sijoitusyhtiö Fairford Group), operoi Suomessa yli 70 myymälän verkostoa ja Pohjoismaissa (Suomi, Ruotsi, Norja) kaikkiaan noin 300 myymälää.

Life Kuopio – lisäravinnekauppa Kuopio – Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, 1. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 11-18
life.fi

Voit saada lisätietoja Life Kuopio – lisäravinnekauppa Kuopio myymälästä sen virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten esimerkiksi Facebookista osoitteessa facebook.com/lifekuopio.matkus/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen liikkeen ajankohtaisiin tarjouksiin, uutuustuotteisiin, sekä paljon muuta.