Lasilinkki – lasiliike Kuopio

Lasilinkki lasiliike Kuopio toimii Neulamäen kaupunginosassa paikkakuntaa, osoitteessa Yrittäjäntie 5.

Kuopiossa vuonna 1983 Arja Aravirran ja hänen veljensä Antti-Pekan perustama yhtiö on arvostettu, täyden palvelun lasitusliike.

Kotimainen, kolmannen polven perheyritys valmistaa monipuolisia lasitusratkaisuja niin yksityisille kuin yrityksille sisustamiseen ja rakentamiseen.

Keskeinen yhtiön tuotevalikoimien kategoria ovat Essis sisustuslasit, josta löytyy niin räätälöityjä lasisia tilaratkaisuja kuin Essis Collection sisustuslasituotteita.

Lasiliike Kuopio - Lasilinkki.

Yhtiön menestyksen taustalta löytyvät tekijöinä monipuolinen osaaminen, johon kuuluvat omat lasimestarit ja suomalaisten suunnittelijoiden tiimi, käsityöläisyys, sekä ainutlaatuiset kierrätys- ja sulatuslasituotteet.

Kokonaisuutena voit vierailla lasiliikkeessä hankkimassa sisustuslaseja (lasiseinät ja -ovet, peilit, kuvio- ja sävylasit, kodin muut lasit)…

…rakennuslaseja (korjauslasitus, tiivistyspalvelut, julkisivulasitukset, kaidelasit, terassi- ja kattolasitukset, pisarasuojat), sekä muita lasituotteita (kierrätyslasi, uniikit lasituotteet, Glasio-tuotteet: akustiset lasista valmistetut seinäpaneelit).

Lasilinkin palveluihin kuuluvat myös asennus- ja huoltopalvelut.

Lasilinkki – lasiliike Kuopio
Yrittäjäntie 5
70150 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 7:30-16:30
lasilinkki.fi

Voit saada lisätietoja lasiliike Kuopio myymälästä seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/Lasilinkki/.

Seuraamalla yhtiön sosiaalisen median sivuja, pysyt ajantasalla muun muassa firman toteuttamista asiakasprojekteista, tarjoustuotteista, sekä paljosta muusta.