Kuopion Musiikkikeskus – konserttisali Kuopio

Kuopion Musiikkikeskus konserttisali sijaitsee keskustan tuntumassa, Kuopionlahden rannalla, osoitteessa Kuopionlahdenkatu 23.

Vuonna 1985 valmistunut kaupungin ylläpitämä keskus yhdistää samoissa tiloissa kansainvälisen tason konserttisalin, kokous- ja kongressikeskuksen, sekä oppilaitoskampuksen.

Kokonaisuutena rakennus on maakunnan musiikkielämän sydän, jossa toimii Kuopion kaupunginorkesterin ohella kolme taidealan oppilaitosta: Kuopion konservatorio, Savonia-ammattikorkeakoulun Musiikki ja tanssilinja, sekä Sibelius-Akatemian Kuopion yksikkö.

Kuopion Musiikkikeskus - konserttisali Kuopio.

Talo tarjoaa musiikin, tanssin ja ylipäätään estraditaiteen ja kulttuurin ystäville tapahtumia ympäri vuoden, sillä tarjolla on runsaasti monipuolista ohjelmaa.

Musiikkikeskuksessa vierailevat kausittain muun muassa kotimaisten viihdetaiteilijoiden parhaimmisto sekä Kuopion kaupunginorkesterin kapellimestari- ja solistivieraat eri puolilta maailmaa.

Lisäksi näyttävä ja edustava rakennus ja sen monipuoliset tilat toimivat erilaisten kokousten, kongressien, ja näyttelyiden sekä erityyppisten yritystilaisuuksien (kuten koulutukset, roadshow’t sekä juhlat) näyttämönä.

Musiikkikeskus Kuopio.

Vuositasolla keskuksessa järjestetään noin 300 erilaista tilaisuutta, kävijämäärien ollessa kokonaisuudessaan noin 100 000 – 150 000 vieraan välillä.

Musiikkikeskuksen pääsali on sen 1 064-paikkainen konserttisali, joka soveltuu erinomaisesti niin klassiselle kuin viihdemusiikille sekä muuntautuu joustavasti isojen kongressien tarpeisiin.

Talon kamarimusiikkisaliin mahtuu puolestaan enimmillään 240 henkilöä. Lisäksi rakennuksessa on useita pienempiä konsertti- ja neuvottelutiloja.

Voit ostaa lippuja musiikkikeskuksen tapahtumiin sen lippukassalta, Lippu.fi-verkkokaupasta, Sokos Kuopion -tavaratalon Sokos Kioskilta, sekä Lippupisteen palvelupisteistä kautta maan.

Kuopion Musiikkikeskus – konserttisali Kuopio
Kuopionlahdenkatu 23
70100 Kuopio
Aukioloajat (lipunmyynti): maanantai-perjantai 15-17 tai esityksen alkuun ja viikonloppuisin 1h ennen esitystä
kuopionmusiikkikeskus.fi

Yksi parhaista tavoista seurata Kuopion Musiikkikeskus konserttisalin tapahtumia on seurata sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/KuopionMusiikkikeskus/.

Musiikkikeskuksella on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/kuopionmusiikkikeskus/.