Kuopion Monimaalaus – automaalaus ja kolarikorjaus Kuopio

Kuopion Monimaalaus, hyvä automaalaus ja kolarikorjaus Kuopio palveluntarjoaja, operoi Neulamäen kaupunginosassa, osoitteessa Yrittäjäntie 14.

Vuonna 1998 perustettu yhtiö palvelee asiakkaitaan erilaisten automaalauspalveluiden ja kolarikorjausten merkeissä.

Toimitiloina yhtiöllä toimivat kesällä 2019 Kuopion Neulamäkeen avatut nykyaikaiset työtilat, joissa auton kolarikorjaus ja automaalaustyöt hoituvat kätevästi.

Kuopion Monimaalaus - automaalaus ja kolarikorjaus Kuopio.

Laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi yhtiö suorittaa maalaamiseen liittyvät työt erityisessä maalauskammiossa, joka on erotettavissa muista tiloista ovilla.

Automaalausten puolesta firman osaaminen kattaa niin pienet kuin isotkin automaalaustyöt henkilö- ja pakettiautoille, niin ajoneuvojen paikallisten maalipintojen korjausten suhteen kuin koko maalipinnan uusimisenkin osalta.

Maalaustöissä yhtiö käyttää tunnetun PPG:n automaaleja sekä tarvikkeita, kattavalla värivalikoimalla, joka mahdollistaa viimeistellyn lopputuloksen.

Automaalaus ja kolarikorjaus Kuopio - Kuopion Monimaalaus.

Pelti- ja kolarikorjaukset firmalta saa kaikenlaisiin henkilö- ja pakettiautoihin, mukaanlukien pienempien lommojen ja naarmujen korjaukset auton maalipinnasta.

Kolarikorjaus on mahdollista toteuttaa myös paikallisesti pienelle alueelle, esimerkiksi lokasuojalle. Korikorjauksien yhteydessä yhtiö viimeistelee pinnan tarvittavilla maalaustöillä.

Neulamäessä sijaitsevalle automaalaamolle ja autokorjaamolle on helppo päästä Kuopion keskustasta, ja ajomatka perille vie vain noin kymmenen minuuttia.

Kuopion Monimaalaus – automaalaus ja kolarikorjaus Kuopio
Yrittäjäntie 14
70150 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-16
kuopionmonimaalaus.fi

Voit saada lisätietoja Kuopion Monimaalaus yhtiöstä ja sen tarjoamista automaalaus ja kolarikorjaus Kuopio palveluista seuraamalla firman virallisia sosiaalisen median sivuja, esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/KuopionMonimaalausOy/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen yhtiön tekemiin maalaus- ja korjaustöihin, aukiolojen muutoksiin liittyviä ilmoituksia, ja paljon muuta.