Kuopion Lukkoteam – lukkoliike Kuopio

Kuopion Lukkoteam lukkoliike operoi kaupungin alueella Haapaniemen kaupunginosassa, osoitteessa Tasavallankatu 22.

Yhtiö on kuopiolainen oviympäristön, lukituksen, sekä turvatekniikan ja esteettömyyden ratkaisujen tuottaja.

Lukkoteamin palveluihin kuuluvat turvallisuusratkaisut ja lukkoseppäpalvelut niin isoihin kuin pieniinkin kohteisiin.

Firma on ABLOY-valtuutettu ja heillä on työlleen ISO-9001- ja ISO 14001 laatusertifikaatit.

Lukkoliike, jolla on pitkä kokemus lukitusalalta ja turvaurakoinneista, sisältää asiantuntevan henkilöstön, joka pystyy auttamaan sinua toteuttamaan yksilölliset ratkaisut kustannustehokkaasti.

Kuopion Lukkoteam - lukkoliike Kuopio.

Yhtiön projekteissa yhdistetään jo suunnitteluvaiheessa turvallisuusalan uusin tieto ja tarpeesi niin esteettömän liikkumisen kuin murtosuojauksen saralla.

Lukkoteamin tuotteet toimitetaan sinulle testattuina ja hyväksyttyinä paketteina, ja firma huolehtii myös lukituksesi ja turvajärjestelmäsi ylläpidosta, pidentäen niiden teknistä käyttöikää.

Keskeiset tarjolla olevat palvelu- ja tuotekategoriat ovat mekaaninen lukitus, sähköinen lukitus, kääntöovikoneet, liukuovikoneet, koodilukot, kameravalvonta, hälytysjärjestelmät, palosulkujärjestelmät, ovi- ja ikkunaympäristön lukot…

…ramppijärjestelmät, tukikaiteet, kynnyskiilat, huoltosopimukset, henkilöratkaisut, käynnistyksenestoavaimet, helat, pikasalvat, saranat, Rollock-tuotteet, ILOQ-lukitusratkaisut, sekä ABLOY-tuotteet.

Kuopion Lukkoteam – lukkoliike Kuopio
Tasavallankatu 22
70620 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-torstai 8-16, perjantai 8-15:30
kuopionlukkoteam.fi

Voit saada lisätietoja Kuopion Lukkoteam lukkoliike toimipaikasta ja palveluista seuramalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/KuopionLukkoteam/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen tarjolla oleviin lukitusratkaisuihin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.