KP parturi-kampaamo & kauneushoitola Kuopio

Voit valita kahdesta KP parturi-kampaamo & kauneushoitola Kuopio toimipaikasta, mukaanlukien yksi salonki Kauppakeskus Kolmisopessa (Kolmisopentie 1-3).

KP:n toimipisteiden sijainti kahdessa suositussa kuopiolaisessa kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella tarkoittaa sitä, että voit kätevästi tulla vaikkapa hiustenleikkuuseen ostosreissun yhteydessä – joko ajanvarauksella tai ilman.

Parturi-kampaamon ammattilaiset tuntevat viimeisimmät hiusmuodin trendit, mutta taitavat klassikotkin – naisille, miehille, sekä lapsille. Runsaat tuolipaikat varmistavat, että paikalle voi tulla samaan aikaan vaikka koko perheen voimin.

KP parturi-kampaamo Kuopio - Kauppapaikka Herman.

Kauppapaikka Herman.

Voit ottaa leikkauksen yhteyteen esimerkiksi haudehoitoon tai rentouttavaan päähierontaan.

Vaativammat hiustyöt, kuten monisävyraidoitukset, ilmavat kiharat, ja hiustenpidennykset, tehdään aina huolellisesti toiveidesi mukaisesti.

Palveluiden pääkategorioina parturi-kampaamo toimipisteissä ovat hiustenleikkaukset, värikäsittelyt, rakennekäsittelyt (permanentti, tukikäsittely, suoristus), sekä kampaukset, erikoistyöt, partakäsittelyt, pesut & hoidot, ja hiuspidennykset.

KP parturi-kampaamo Kolmisoppi.

Kauppakeskus Kolmisoppi.

Mikäli asioit Kauppapaikka Hermannin toimipaikassa, sen yhteydessä tarjolla oleviin kauneushoitolan palveluihin sisältyvät mm. kasvohoidot, erikoiskasvohoidot, kuin myös käsi- ja jalkahoidot.

KP parturi-kampaamo & kauneushoitola Kuopio – osoitteet & aukioloajat

Herman (parturi-kampaamo & kauneushoitola)
Leväsentie 2, Kauppapaikka Herman
70700 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-18, lauantai 9-17
salonkp.fi

Kolmisoppi (parturi-kampaamo)
Kolmisopentie 1-3, Kauppakeskus Kolmisoppi
70780 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-20, lauantai 9-17

Voit saada lisätietoja KP parturi-kampaamo & kauneushoitola Kuopio toimipaikoista seuraamalla salonkien virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/salonkp/.

Salongeilla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/salonkp_kuopio/, johon tulee päivityksiä muun muassa liittyen asiakkaiden suosimiin hiustyyleihin, ajankohtaisiin tarjouksiin, sekä paljon muuta.