Koneosapalvelu Kuopio myymälä – Saaristokatu

Koneosapalvelu Kuopio myymälä toimii kaupungin puitteissa osoitteessa Saaristokatu 5.

Vuonna 1976 perustettu yhtiö, joka kuuluu Outokummun Metalli -konserniin, on puutavaran käsittelyyn liittyvien laitteiden ja varaosien valmistaja sekä hydrauliikan ja konealan varaosien sekä tarvikkeiden kauppias.

Teknisen kaupan valikoimien ohella olennainen osa yhtiön toimintaa Kuopiossa ovat lisäksi huolto- ja kunnostuspalvelut.

Koneosapalvelu Kuopio.

Asiakaskuntana liikkeellä ovat muun muassa metsäkone- ja maanrakennusurakoitsijat, prosessi- ja sahateollisuuden toimijat, koneenrakentajat, sekä konealan huoltokorjaamot.

Liikkeen suosio pohjautuu etenkin siihen, että yhtiön asiakaspalvelijat tuntevat varmalla kokemuksella erilaisten koneiden ja konemerkkien vaatimukset sekä osien sopivuuden eri konemalleihin.

Kokonaisuutena rakennusalan kaupan valikoimat kattavat kategoriat kuten hydrauliikka, pneumatiikka, hydraulikoneikot, metsäkoneiden varaosat, nosturit, nostureiden varaosat, VAHVA-kahmarit, rotaattorit ja riipukkeet…

…KOPA-metsäkonetelat, liukuesteketjut, harvesterituotteet, tarvikkeet, käytetyt / kunnostetut lisälaitteet, sekä Dala-tielana.

Koneosapalvelu Kuopio myymälä
Saaristokatu 5
70620 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 7:30-16:30
Palvelut: myynti, hydrauliletkujen teko, ParkerStore
koneosapalvelu.fi/kuopio

Voit saada lisätietoja Koneosapalvelu Kuopio myymälästä seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/koneosapalvelu/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen yhtiön palveluihin, uutuustuotteisiin, sekä paljon muuta.