Koiramekka – agilityrata & eläinlääkäri Kuopio

Koiramekka agilityrata & eläinlääkäri Kuopio operoi hienolla paikalla kauniin Kallaveden rannalla, osoitteessa Siikaranta 13.

Elokuusta 2018 avoinna ollut koiraurheilukeidas on ainutlaatuinen ja elämyksellinen paikka koiraharrastajille, sisältäen lämmintä ja huippuunsa laadukasta harrastustilaa.

Kokonaisuuteen kuuluu kaikkiaan 4 harjoituskenttää, koirien jumppasali, sekä uniikki tunnelma, jotka tuovat keskukselle asiakkaita kauempaakin.

Koiramekka agilityrata & eläinlääkäri Kuopio.

Tilat ovat muunneltavissa monipuolisesti, soveltuen mainiosti erilaisten tapahtumien, kuten vaikkapa agility-kilpailuiden ja näyttelyiden järjestyspaikaksi.

Harrastustilojen ohella saman katon alta löytyy joukko erilaisia palveluita: Pro Perro, Kuopion Eläinlääkärikeskus, sekä Voimakoira.

Näistä Pro Perro on vuonna 2013 perustettu, agility-valmennukseen erikoistunut yritys.

Pro Perro Kuopio - Koiramekka.

Pro Perron agility-valmennuksessa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla uusimmat tiedot eläinten tietoisuudesta ja kouluttamisesta sekä agilityn urheilulajina.

Kuopion Eläinlääkärikeskus (KEK) on puolestaan koirien, kissojen ja muiden lemmikkieläinten hoitoon erikoistunut kotimainen eläinlääkäriklinikka.

KEK-henkilökunta koostuu eläinlääketieteen ammattilaisista, henkilöistä, joilla on vankka kokemus ihmisen ja eläimen välisestä ainutlaatuisesta suhteesta.

Voimakoira on omalta osaltaan koirien jumppakursseihin erikoistunut yritys, jonka tarjontaan sisältyvät dobokurssien ohella mm. pentujumpat ja takapään tehotreenit.

Voimakoira Kuopio.

Kurssivalikoimaan kuuluvat lisäksi peruskoulutukset pennuille ja aikuisille koirille sekä vaihtelevia teemakoulutuksia esimerkiksi rally-tokossa.

Voimakoira järjestää kuukausittain myös aktivointipuistoja koirille.

Koiramekka – agilityrata & eläinlääkäri Kuopio
Siikaranta 13
70620 Kuopio
koiramekka.fi

Voit saada lisätietoja Koiramekka – agilityrata & eläinlääkäri Kuopio toimipaikasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/koiramekka/.

Koiraurheilukeskuksella on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/koiramekka/, johon tulee päivityksiä muun muassa liittyen paikan tapahtumiin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.