Kappahl Kuopio – Kauppakeskus Matkus

Kappahl Kuopio vaatemyymälä sijaitsee kaupungin alueella Kauppakeskus Matkuksen tiloissa, osoitteessa Matkuksentie 60.

Ruotsalainen vaatemerkki, jonka Per-Olof Ahl, lempinimeltään “Kapp-Ahl”, perusti 1950-luvulla, myy brändin omien, skandinaavisten muotisuunnittelijoiden tuottamia vaatteita ja asusteita.

Yleiskuvaltaan tuotemerkin kokoelmissa olevat vaatteet heijastavat kansainvälistä, helposti yhdisteltävää arki- ja juhlapukeutumisen muotia, koko perheelle.

Kappahl Kuopio - naisten vaateliike Kuopio.

Naisille Kuopion vaateliikkeestä löytyy muun muassa paitoja, paitapuseroita, puseroita, neuletakkeja, toppeja, bleisereitä, liivejä, housuja, farkkuja, mekkoja, hameita, ulkovaatteita, alusasuja, alushousuja, rintaliivejä, sukkia, sukkahousuja, yö-ja oloasuja, vaatteita treenaukseen, uima-asuja, sekä tyylin täydentäviä asusteita.

Myymälän miesten valikoimat sisältävät omalta osaltaan suosittuja kategorioita kuten bleiserit, housut, farkut, ulkovaatteet, alushousut, sukat, paidat, puserot & colleget, t-paidat, yö- ja oloasut, uima-asut, asusteet, ja treenivaatteet.

Kappahl vaateliike Kuopio - miesten vaateliike Kuopio.

Kappahl tuottaa myös tyylikkäitä lastenvaatteita, kuten yläosia, alaosia, mekkoja ja hameita, asusteita, ulkovaatteita, alusasuja, yö- ja oloasuja, sukkia, sukkahousuja, kuin myös uima-asuja.

Vaateliikkeessä on valikoimissaan sekä vaatekomeroiden kestosuosikkeja kuin myös moderneja, trendejä seuraavia tuotteita, joista on helppo löytää kokonaisuuksia kaikkin sesonkeihin ja kuhunkin tilanteeseen.

Brändiä suosivat Suomessa ja kansainvälisesti etenkin parhainta aikaansa elämässään elävät naiset, mutta vaatteita löytyy kaikille asiakkaille riippumatta iästä, koosta, muodosta, tai luonteesta.

Kappahl Kuopio – Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60, 2. kerros, Kauppakeskus Matkus
70800 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, su klo 11-18
kappahl.com/fi-FI/

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Kappahl Kuopio myymälästä on seurata brändin virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/KappahlSuomi/.

Facebook-sivu on hyvä tietolähde muun muassa tuotemerkin uutuustuotteista, myymälöiden aukioloaikojen muutoksista, sekä paljon muuta.